overlijden Davy Coenen
Bericht toegevoegd op 11/02/2010 12:58:35
Dindsdag is ex-OZV'er Davy Coenen overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Naast zwemmer was hij jarenlang actief in het mountainbiken en behaalde in die sporttak verscheidene overwinningen en ereplaatsen. Hij hoopte geselecteerd te worden voor de Olympische Spelen van 2012, maar vorig jaar werd een hersentumor ontdekt die hem, ondanks een operatie, fataal is geworden. Davy Coenen zou in april 30 jaar worden. Enkele clubrecords staan nog steeds op zijn naam. Samen met Bjorn Slegers, Ronald Claes, en Roel Janssen is hij nog Belgisch Jeugdkampioen geweest.
Davy's moeder, Madeleine Peeters, was jarenlang actief binnen de zwemschool van OZV.
Wij willen onze deelneming betuigen aan zijn familie.

rouwbrief

2. Els (15/02/2010 13:47:29)
Ik was al niet zeker of ik de juiste voorhad toen ze gisteren een minuut stilte vroegen bij de start van het veldrijden. Spijtig genoeg gaat het inderdaad om de persoon die ik al dacht. Ook mijn deelneming aan familie, vrienden en collega's van Davy.

1. Kevin (11/02/2010 19:02:25)
Dit is verschrikkelijk nieuws. Mijn deelneming aan familie en vrienden.

243969 bezoekers sinds 15/08/2003