Toekomst Tom Vangeneugden?
Bericht toegevoegd op 03/08/2009 09:34:02
In een krantenknipsel van Het Belang van Limburg van vandaag lezen we een klein stukje over Tom Vangeneugden. Daar kunnen we lezen dat hij zich in de toekomst gaat toeleggen op het open water zwemmen.

Ook Het Laatste Nieuws geeft een artikel over de toekomstplannen van Tom. Zij schrijven dat Tom volgende week 2 WB-manches zal zwemmen en dat hij het open water (als dit meevalt) zal combineren met het gewone zwemmen.

Tom bevestigt de berichten. Hij gaat zich vooral richten op de Olympische afstand van 10 km. Ook zal hij het gewone zwemmen blijven doen. Zaterdagochtend staat een eerste wedstrijd (10 km) op het programma in het Bulgaarse Varna. Van daaruit reist hij door naar het Franse Annecy voor een tweede wedstrijd op woensdag 12 augustus.

Wedstrijd Varna, Bulgarije
Wedstrijd Annecy, Frankrijk