OZV dit weekend
Bericht toegevoegd op 30/04/2009 15:43:57
OZV zal dit weekend op twee plaatsen actief zijn. Tom Vangeneugden zal deelnemen aan de open Belgische kampioenschappen in Antwerpen. 40 andere OZV'ers gaan op wedstrijd in Dortmund.

Van beide wedstrijden hopen we dagelijks (en rechtstreeks) verslag uit te brengen.

1. Vanaf morgen tot en met zondag zal Tom Vangeneugden deelnemen aan de Belgische kampioenschappen van in Antwerpen. Vrijdagochtend zwemt Tom de 200 meter vrije slag, 's avonds de 800 meter. Zaterdagochtend komt hij dan weer aan de start van de 100 meter vrije slag en 's avonds zwemt hij de finale van de 1500 meter. Op de slotdag komt Tom aan de start van de 400m vrije slag. Na de wedstrijd vertrekt hij naar Tenerife voor een trainingsstage tot 16 mei.

Website organisatie
Programma etc...
Krantenknipsel HBVL

2. Morgen vertrekken er 40 OZV'ers naar Dortmund om zaterdag en zondag deel te nemen aan een internationale wedstrijd. Het wedstrijdprogramma vind je via onderstaande link. De zwemmers zullen 2 nachten slapen in de jeugdherberg van Hagen (zie link).

Website organisatie
Wedstrijdprogramma (Wedstrijd 17 werd verbeterd, de tikfouten gaan eruit bij de uitslag)
Deelnemers OZV
Website verblijfplaats