Zwemmarathon 15/03/2009
Bericht toegevoegd op 16/03/2009 10:21:48
Gisteren werd in de Dommelslag de 2-jaarlijks zwemmarathon georganiseerd door de Lions Club van Overpelt. Tussen 10 en 11 uur waren de meeste OZV-competitiezwemmers aanwezig om samen met "Peter" Tom Vangeneugden baantjes te trekken voor het goede doel.

In drie voorbehouden banen kwam vanaf 10 uur de blauwe colonne, met Tom Vangeneugden op kop, in beweging. Voor het eerst zwommen de nieuwe vergunninghouders tussen de 'voor hen' grote zwemmers. Er zwom ook een delegatie van de "Masters" en de "trainers" mee. Na het zwemmen waren er nog tal van activiteiten met de Lommelse brandweer. Sommigen mochten een frietketel doven, anderen mochten dan weer eens spuiten met de brandweerspuit. Ook de voorstellingen met de auto's werden gesmaakt. Tussendoor mocht Tom handtekeningen uitdelen aan zijn fans. De allerlaatste OZV-ers gingen tevreden naar huis om 15h30.

Website Zwemmarathon

246075 bezoekers sinds 15/08/2003