Hasselt 01/02/2009
Bericht toegevoegd op 01/02/2009 23:00:34
Vandaag was OZV te gast in Hasselt voor de eerste dag van het Limburgs B-circuit. Deze wedstrijden worden traditioneel voorafgegaan door een Splash-wedstrijd voor niet-vergunninghouders.

SPLASH-wedstrijd

Onze niet-vergunninghouders waren met 25 zwemmers ingeschreven voor de 1ste Splash-wedstrijd van het jaar. Geen enkele was afwezig, wat een pluim verdient voor de ouders. Uit goede bron mochten we vernemen dat de OZV'ers weer goed voor de dag kwamen met hun mooie zwemstijl. Met het uitzicht op een competitievergunning lieten de kandidaat-vergunninghouders ook al wat snelheid zien wat natuurlijk niet het belangrijkste is. Iedereen ging na afloop naar huis met een mooie herinneringsmedaille. Volhouden maar...

Uitslag Splash-wedstrijd

1ste dag B-circuit

Met 13 werden ze ingeschreven voor de 1ste dag van het B-circuit, met 10 kwamen ze aan de start. Er werden 4 gouden en 2 bronzen medailles gewonnen en er werden 22 nieuwe besttijden genoteerd.

Tweemaal goud was er voor Kyle Van Limbergen (

1. Theo (02/02/2009 09:48:06)
Proficiat aan zwemmers, ouders en begeleiding! Inderdaad, gewoon lekker verder trainen; jullie zijn goe bezig!

244787 bezoekers sinds 15/08/2003