Open Vlaamse kampioenschappen 2009
Bericht toegevoegd op 12/01/2009 14:20:52
Naast de medailles, het provinciale record en de finaleplaatsen werden er op de Open Vlaamse kampioenschappen in Antwerpen ook nog enkele andere benoemenswaardige prestaties geleverd.

Lien Meijlaers en Iris Swennen verbeterden samen zes clubrecords. Lien verbeterde de besttijden van de 50 meter vrije slag, de 50, 100 en 200 meter vlinderslag bij de 18-jarige meisjes. Iris verbeterde de tijden van de 200 meter vrije slag en de 200 meter rugslag bij de +18-jarigen.

Elke Doumen, Lien Meijlaers, Tom Meijlaers, Brecht Reynders, Jef Stalmans, Lore Stalmans en Bjorn Umans zwommen samen 24 nieuwe besttijden in groot bad.

Tom VGN zwom een "Haai", Lien zwom twee "Jonge haaien", Lien, Tom, Jef, Lore, Iris, Bjorn en Tom VGN zwommen samen 27 "Dolfijnschildjes". 23 "Loodsvisjes" waren er voor Lien, Tom M., Brecht, Jef, Lore, Iris, Bjorn en Tom VGN.

De KBZB heeft vandaag een nieuwe versie verspreid van de "JH en H" voor 2009.

Volledige uitslag
Krantenknipsels