Clubkampioenschappen 2008
Bericht toegevoegd op 06/11/2008 17:32:52
Aanstaande zaterdag worden in Overpelt de clubkampioenschappen 2008 gezwommen. Via onderstaande link kan je het wedstrijdprogramma inkijken. Na wedstrijd 7 zal Tom in zijn eentje een uitdaging voor het goede doel betwisten tegen oud-OZV'ers en OZV'ers van de huidige generatie.

De ploeg met oud-zwemmers bestaat uit Fabienne Tisson, Edith Oyen, Paul Cuypers, Ruben Driesen, Herman Loos en Roel Janssen. De ploeg die de huidige zwemmers vertegenwoordigen zijn Iris Swennen, Lien Meijlaers, Niels Andelhofs, Roy Goossens, Jef Stalmans en Tom Meijlaers. Er zal een aflossing gezwommen worden tussen deze ploegen in verschillende onderdelen. De toeschouwers kunnen een gok doen op de winnende ploeg. De inzet gaat volledig naar het goede doel. De winnaar(s) onder de toeschouwers word(t)(en) beloond met een cadeau. De hoofdprijs is de zwembroek die Tom droeg op het EK in Madrid waar hij een BR zwom.

Verder worden er nog enkele gesigneerde posters van Tom verkocht. Meer acties kan je vinden op de website van de KWB. In de cafetaria zal een powerpoint getoond worden van de activiteiten die de KWB zal doen voor hun missie.

De inkom voor deze wedstrijd is gratis en iedereen is welkom. De eerste wedstrijd gaat van start om 20h00.

Wedstrijdprogramma (Er worden maar een beperkt aantal programma's gedrukt. Om zeker te zijn van een exemplaar, print je het best zelf af.)
Website KWB

244387 bezoekers sinds 15/08/2003