Bericht toegevoegd op 08/10/2008 14:38:09
Tom Vangeneugden is terug in zijn oude ritme tercht gekomen. Nu hij wat meer tijd voor zichzelf heeft, schreef hij onderstaand bedankmailtje.

Ha OZV-ers,

Het lijkt allemaal een beetje vanzelfsprekend te worden, wedstrijden zwemmen, Belgische records verbeteren, gehuldigd worden. Maar dat is het zeker niet! Veel opofferingen van mij waren nodig, maar vooral ook de steun en inzet van anderen! Zonder goede omkadering en supporters is het onmogelijk om aan topsport te doen. Daar moet je geluk mee hebben, maar gelukkig voor mij, dat had ik. Sinds 2004, toen ik mijn eerste Belgische record verbeterde, kon ik rekenen op jullie, de OZV supporters! Elk nieuw record werd gevierd.

Het absolute hoogtepunt was voor mij in ieder geval jullie actie tijdens de Olympische Spelen. Het deed echt deugd om te zien hoe dat leefde bij OZV! Natuurlijk draagt zoiets bij aan een goeie prestatie! Daarom wil ik jullie nogmaals danken voor het supporteren en meeleven tijdens de belangrijke momenten uit mijn zwemloopbaan!

Tom

244362 bezoekers sinds 15/08/2003