Landen 28/09/2008
Bericht toegevoegd op 28/09/2008 21:48:35
Met 25 zwemmers waren we te gast in het zonovergoten landen. Onze zwemmers kwamen naar huis met 13 gouden, 10 zilveren en 8 bronzen medailles.

De medaillewinnaars van deze namiddag waren Anne-Sophie Jammaer, Kyle Vanlimbergen, Tom Meijlaers, Niels Andelhofs, Celine Janssenswillen, Lien Evens, Iris Swennen, Jef Stalmans, Marte Driesen, Janne Hendrickx, Ruth Vanderheyden, May Geelen, Lien Meijlaers, Michiel Sevens, Roy Goossens en Bjorn Umans. Naast de 23 medailles werden er ook 20 nieuwe besttijden genoteerd.

SCHILDJES
Volgende zwemmers zwommen een "Jonge Haai": Tom en Jef. "Dolfijnschildjes" waren er voor Niels, May, Roy, Janne, Anne-Sophie, Celine, Lien M., Tom, Jef, Iris, Bjorn, Ruth en Lien V. "Loodsvisjes" waren er voor Niels, Lien E., May, Janne, Anne-Sophie, Celine, Lien M., Tom, Michiel, Jef, Iris, Bjorn, Ruth en Lien V.

244745 bezoekers sinds 15/08/2003