Bokkerijderswedstrijd 2008
Bericht toegevoegd op 19/09/2008 01:52:17
Enkele mededelingen voor de Bokkerijderswedstrijd

 Om de drukte in het zwembad te beperken wordt er gevraagd om de zwemmers zoveel mogelijk te laten rusten in de sporthal naast het zwembad. Er kan gebruik gemaakt worden van de kleedkamers. Er is een geluidsinstallatie voorzien om de wedstrijden te kunnen volgen.

 Bij droog weer kan de ligweide gebruikt worden.

 Om een optimale verluchting te hebben, worden er geen zwemtassen toegelaten in het zwembad. Deze worden bij voorkeur in de sporthal geplaatst.

 Op zondag zal er in de sporthal een Speedo-verkoopstand staan met kortingen op o.a. Fastskin badpakken en broeken tot 50 %.

 In de taverne wordt er betaald met gekleurde jetons, deze zijn te verkrijgen aan de ingang van de taverne.

 Er is de mogelijkheid om warme maaltijden te nuttigen in de taverne van het zwembad. Er zijn inspanningen gedaan om het eten vlot te laten verlopen.

Programma zaterdag
Programma zondag