Prikbord
Zwemschool
Definitieve Inschrijvingen
Uitnodigingen wedstrijden
Uitslagen
nieuw fotoalbum
Swimbase
Karcher
Acrobat
 
 

~~~~ Nieuwe website ~~~~
 
Aanpassing en verzekering ongevallen
Bericht toegevoegd op 25/06/2008 18:39:12
Vanaf vandaag zijn er nieuwe aangifteformulieren verschenen om een lichamelijk ongeval aan te geven bij de verzekeringsmaatschappij N.V. ARENA. Via onderstaande links vind je de nieuwe documenten.

Wie is verzekerd? Wanneer je als lid bij een club van de VZF aansluit en ook bij de Vlaamse Zwemfederatie geregistreerd staat, dan ben je verzekerd tegen zwemsportongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. Hiervoor heeft de Vlaamse Zwemfederatie met de verzekeringsmaatschappij N.V. ARENA, verzekeringspolissen afgesloten:

- Lichamelijke ongevallen (polisnummer 1.102.170A)
- Burgerlijke aansprakelijkheid (polisnummer 1.102.171A)

Deze verzekeringen gelden enkel voor die hoofdsportactiviteiten die rechtstreeks verband houden met de zwemsport en die georganiseerd worden door de Vlaamse Zwemfederatie en/of haar aangesloten clubs, zoals competitie, trainingen, vriendschappelijke ontmoetingen, recreatieve sportbeoefening en vergaderingen die door de federatie beheerd worden en met haar toestemming door de aangesloten club voor de leden worden ingericht.

Ze geldt tevens voor de ongevallen die zich zouden voordoen op de weg van huis naar deze activiteiten en terug, tijdens verplaatsingen te voet of met gelijk welk vervoermiddel. Ze geldt zowel voor binnen- als buitenland.

Nieuw! Alle aangesloten leden die geregistreerd zijn bij de Vlaamse Zwemfederatie zijn automatisch verzekerd als vrijwillige helpers (L.O.+ B.A.) via de federale polis.

Verzekeringspolis
Aangifteformulieren

 


 
COMMENTAAR
 


   
Geef zelf commentaar
 
Naam
Bericht
   

 


246762 bezoekers sinds 15/08/2003

© 2002 concept zwemclub.be .. Hosted by prodius.be

 
Beam
Clijsters Sport
Apotheek Craps, Kapelstraat 4, 3900 Overpelt
DROPBOX