Wijziging reglementen Limburgs B-circuit
Bericht toegevoegd op 28/02/2008 08:53:26
Op de provinciale jaarvergadering die gisteren doorging in Leopoldsburg werd er met onmiddellijke ingang een reglementswijziging goedgekeurd voor de wedstrijden van het Limburgse B-circuit. Tot op heden was het zo dat zwemmers met een "Dolfijnschildje" op datum van inschrijving niet mochten deelnemen aan deze wedstrijd.
Vanaf nu zal het zo zijn dat zwemmers met een "Loodsvisje" in hun bezit op datum van inschrijving niet meer mogen deelnemen aan B-wedstrijden. Zwemmers met een "Loodsvisje" zijn dus A-zwemmer in Limburg en Vlaanderen. Bij deze is alle verwarring de wereld uit. Met deze wijziging promoveren er meteen vier van onze zwemmers. OZV heeft momenteel 22 zwemmers die een "Loodsvisje" behaalden in 2008.

243951 bezoekers sinds 15/08/2003