Tom Vangeneugden in Venezuela (deel 2)
Bericht toegevoegd op 31/01/2008 16:12:16
[i]Hi,

Ondertussen zitten we al over de helft van de trainingsstage. Als het zaterdagavond is, zal ik op twintig dagen ongeveer 250 km gezwommen hebben. Omvang draaien is immers ook het hoofddoel hier. Daarnaast zijn er nog andere dingen waar we intensief mee bezig zijn.
Na elke onchtendtraining besteden we minstens een kwartier aandacht aan het keerpunt. Keerpunten zijn meer dan ooit een belangrijke fase in de wedstrijd. Er wordt dan vooral gewerkt aan de tijd van vlag tot vlag, dus vijf meter in de muur, vijf meter uit de muur. Die tijd moet sneller worden.
De eerste tien dagen was er ook een licht- en slaaptherapeut hier van de Technische Universiteit uit Eindhoven. Ik had al samengewerkt met hem voor de wereldkampioenschappen vorig jaar in Australi

244384 bezoekers sinds 15/08/2003