Tom Vangeneugden in Venezuela (deel 1)
Bericht toegevoegd op 24/01/2008 21:10:22
[i]Hallo,

Zo, hier is het beloofde verslagje.
We hebben hier echt overvolle dagen. Ten eerste omdat de ochtendtraining eigenlijk meer een voormiddagtraining is en ten tweede omdat deze trainingsstage voor mij vooral als doel heeft om heel veel meters te maken. Daarom zwemmen we s'morgens ook 3 uren (van 8u tot 11u).
Daarna volgt op maandag, woensdag en vrijdag een krachttraining van een uur en op de andere dagen een landtraining. Na het middageten hebben we twee uurtjes rust en om 15.45u duiken we terug het bad in.
s' Avonds zijn de trainingen iets korter, maar ligt de intensiteit dan weer een stukje hoger. Om 19.30u gaan we eten en daarna zijn we vrij. Vrij is misschien een beetje overdreven want dikwijls volgt dan nog een behandeling van de kinesist en na zo een dag gaan we wel rond 21u slapen. Zo gaat het zes dagen per week. Op woensdagnamiddag krijgen we wel vrij. Zondag is een volledig vrije dag. Tijdens de eerste rustdag had Aad (teammanager) een sessie dolfijnenzwemmen geregeld. Dus gingen we hier vlakbij naar een dolfijnenaquarium en mochten in drie groepen wat spelen met de dolfijnen: een ritje aan de vin, kus geven, dansen, het was echt de moeite. 100m van ons hotel ligt het strand. Daar hebben ze voor ons echte bedden gereserveerd voor tijdens de rustdag, dat is echt relaxen. Eerst nog drie dagen gas geven en dan mogen we weer rusten daar. We trainen in drie groepen: Amsterdam, de zwemmers van Jacco en wij (zwemmers van Marcel) verspreid over heel het bad.
Wij liggen dus met twee per baan, ideale omstandigheden. Ook het weer is geweldig, zon en 35 graden is altijd leuk tijdens de winter. Iets minder aangenaam is dan wel dat de watertemperatuur ook nogal hoog is (28

1. Birgit (25/01/2008 11:02:19)
Leuk om je via het verslag te kunnen volgen!
Chapeau voor je inzet en geniet ervan!
Groetjes vanuit het "iets" frissere Limburg.

246059 bezoekers sinds 15/08/2003