Prikbord
Zwemschool
Definitieve Inschrijvingen
Uitnodigingen wedstrijden
Uitslagen
nieuw fotoalbum
Swimbase
Karcher
Acrobat
 
 

~~~~ Nieuwe website ~~~~
 
Belgische Jeugdkampioenschappen te Genk
Bericht toegevoegd op 18/07/2017 20:54:41
Hallo Iedereen,


Zoals al aangegeven vind aanstaande Vrijdag, Zaterdag en Zondag de Belgische Jeugdkampioenschappen plaats te Genk.

Voor de deelnemende zwemmers hebben we volgende richtlijnen gekregen van de organisatie:

1. UURREGELING:

http://bk-cb2017genk.be/index.php/be-NL/programma

Startlijsten zijn nog niet gekend.

Inzwemmen ochtend: elke dag om 7.30h (in 1 sessie).

Na de eerste 4 ochtendwedstrijden is er eveneens een warm-up voorzien (na de medaille-uitreikingen)

2. ZWEMMERS:

Anders dan de voorbije jaren, moeten we - door verbouwingswerken aan de oude sporthal - voor de omkleed- en rustruimtes uitwijken naar de gloednieuwe sporthal (gebouw naast het zwembad). Kleed jullie dus voldoende als je van daar naar het zwembad moet stappen, zeker als het buiten eerder frisjes zou zijn. Begeleiders, zwemmers, lees aub ook heel aandachtig "7. Sporthal" (zie verder).

Omkleden doe je in de kleedkamers van de sporthal (dames links, heren rechts). Er zijn ook douches in de kleedkamers, zodat je na het zwemmen hier ook eventueel terecht kan. Trouwens, wij hadden geen inbreng in de kleur van de kleedkamers. We besparen jullie de uitgebreide motivatie van de architecten.

De sporthal ligt links onder van deze kleedkamers.

Eten en drinken: niet in de sporthal, maar op het eerste verdiep van het complex.

Je bereikt de zwemhal door van de sporthal naar buiten te gaan en via een groene loper naar een aparte ingang van het zwembad te gaan. Je volgt daarbij de pijlen "Zwembad" te volgen. Je volgt de hoofdgang tot helemaal achterin en gaat dan links af naar het zwembad. Je komt voorbij de douches en kan daar de trap naar boven naar het zwembad.

Bovenaan deze trap (= kant trap glijbaan) kan je naar de oproepkamer in de tenten op het terras. Meld je aub tijdig aan !

Het is niet toegelaten om tassen/rugzakken mee te nemen in de zwemhal. Deze moeten in de sporthal blijven. Gelieve je hier als zwemmer aub aan te houden !

De oproepkamer is in een tent langs het zwembad (buiten!). Bij koel weer is het dan ook aangewezen met training/badjas/... naar de oproepkamer te gaan.

De zone rond het zwembad en voor de tribune is voorbehouden voor de officials en de medewerkers van de organiserende club. De zone achter de gele nadars is voorbehouden voor de trainers en afgevaardigden. De zwemmers verlaten de zwemhal van zodra ze gezwommen hebben, via de trap aan de kant van de cafetaria (dus niet de kant van de oproepkamer). Je volgt verder de pijlen "Sporthal". De wedstrijd is te volgen in de sporthal en in de catering tent.

De medaillewinnaars moeten zich na afroeping melden bij de micro, zodat ze tijdig bij de ceremonie zijn. Het podium staat voor de tribune, aan de kant van de springplank.

3. OFFICALS:

Onthaal (boekjes) 's ochtends aan de inkom van het sportcentrum.

Omkleden kan in de individuele kleedkamers: Deze bereik je via de schuifdeur (waar vroeger tourniquet stond) rechts vooraan in de inkomhal. Vraag bij het onthaal naar jullie armband voor een locker. Na de wedstrijd kan je die aan de schuifdeuren (in een plastic bak) terug kwijt. Stop de armband tijdens de dag niet in één of ander toestel, want dan kan je niet meer binnen.

Indien je enkel voormiddag fungeert: graag je bandje in de plastic bak gooien, zodat we de officials van de namiddag ook kunnen verder helpen.

Juryvergaderingen vinden plaats om 07.45 u. en 13.30 u. in de VIP-ruimte van de nieuwe sporthal (gebouw rechts, in de inkom de trap op en verder helemaal achteraan links).

Officials die een ganse dag fungeren, krijgen 's middags een belegd broodje.

Officials die een halve dag dienst doen, krijgen de andere daghelft gratis inkom.

4. TRAINERS EN AFGEVAARDIGDEN:

Onthaal (enveloppes) 's ochtends aan de inkom van het sportcentrum. De enveloppes zijn telkens samengesteld voor de ganse dag (dus max. 3 enveloppes voor het ganse WE). 's Middags liggen de enveloppes bij de inkom voor de toeschouwers.

De lijst van de afgevaardigden wordt afgetekend bij het onthaal. Gelieve jullie vergunningnummer klaar te houden.

Omkleden in het kleedkamergedeelte van de zwemmers (zie sporthal)

Het is enkel voor trainers/afgevaardigden (dus niet de zwemmers) toegelaten om KLEINE tassen/rugzakken mee te nemen in de zwemhal.

5. TOESCHOUWERS:

Onthaal achter in de inkomhal

Cateringinfo: http://bk-cb2017genk.be/index.php/be-NL/catering

Ticketinfo: http://bk-cb2017genk.be/index.php/be-NL/tickets

Weersvoorspelling: http://www.buienradar.be/weer/genk/be/2797670#5daagse

Wat te doen bij een hete tribune/zwemhal: Blijf lang genoeg in het cateringgedeelte tijdens de wedstrijd. Ga op het laatste moment naar de tribune, schreeuw je de ziel uit je lijf en kom dan terug verkoeling zoeken in ons drank- en eetgedeelte. Zo wordt je innerlijke mens gevoed en spaar je de zuurstof voor de zwemmers.

Voor de sportievelingen: er is een finse piste, fitometer, kidsparcours in het bos naast het zwemcomplex.

6. CATERING:

GZVN probeert het je tijdens deze wedstrijd optimaal naar uw zin te maken. Zo zorgen we voor verkoeling, drank en eten in ons cateringgedeelte. Je vindt er onder meer:
- hamburgers
- teppanyaki (groentebordje, 2 satés, brood en saus naar keuze)
- rijkelijk belegde Genkse broodjes
- wafels
- frisse watermeloen
- koffie + Limburgse vlaai
- bier en frisdranken

We ontvangen jullie met open armen !

7. SPORTHAL:

Enkel hier mogen er bedjes geplaatst worden. Bedjes kunnen maar vanaf vrijdagochtend geplaatst worden !

Er mogen geen tentjes in de sporthal geplaatst worden. Tenten kunnen wel geplaatst worden op het voorziene grasveld buiten het sportcentrum (zie verder).

VERPLICHT slippers/aangepast schoeisel te dragen in de sporthal.

Eten en drinken: niet in de sporthal, maar op het eerste verdiep van het complex.

Er staan vuilniszakken, gelieve zelf het afval daar in te gooien. Zo blijft het voor iedereen aangenaam.

8. PARKING CAMPERS EN TENTEN:

Bij het binnenrijden op de parking, vind je rechts achteraan, tegen het bos aan, de nodige ruimte voor het plaatsen van uw camper. Er staat een stroomverdeelkast en er is water.

Er zijn alleen tenten toegelaten in de zone helemaal rechts voorbij de parking (tegen de voetbalvelden aan), dus nergens elders in en rond het sportcentrum.

Een beperkte periode voor en een beperkte periode na de wedstrijd kan je gebruik maken van het sanitaire blok in het gebouw bij deze parking.

GZVN vraagt geen vergoeding voor gebruik van parking, camping, stroom of water. Maar ter compensatie willen jullie misschien iets langer - bij een frisse pint - op ons terras blijven keuvelen?ALGEMENE AFSPRAKEN.

Er zijn enkel bedjes toegelaten in de sporthal.

VERPLICHT slippers/schoeisel te dragen in alle zones buiten zwemhal en kleedkamers (inkomhal, sporthal, gangen, ...)!

Wij treden tijdens de wedstrijddagen echt niet graag op als "politie-agent", dus informeer jullie zwemmers aub vooraf grondig over deze verplichting !

Speciale aandacht voor de zwemmers die vanuit de sporthal naar het zwembad gaan: Deze passage is niet overdekt: gelieve aangepaste kledij te dragen indien minder goed weer.

De trap van de tribune naar het zwembad mag door niemand gebruikt worden (niet door zwemmers/trainers/..., niet door publiek)

Er is een Speedo-verkoop in de inkomhal

Gelieve de inkomhal verder zo veel mogelijk vrij te houden!

Voor uw en ieders veiligheid: enkel glas in de tent aub, niet in sporthal/inkomhal/tribune/...

http://bk-cb2017genk.be/index.php/be-NL/

Veel succes.
 


 
COMMENTAAR
 


   
Geef zelf commentaar
 
Naam
Bericht
   

 


251256 bezoekers sinds 15/08/2003

© 2002 concept zwemclub.be .. Hosted by prodius.be

 
Beam
Clijsters Sport
Apotheek Craps, Kapelstraat 4, 3900 Overpelt
DROPBOX