Vlaams Zomercriterium 2017
Bericht toegevoegd op 18/07/2017 20:48:06

De eerste grote wedstrijd van het einde van het seizoen zit er alweer op. Onze 4 zwemmers hebben het super goed gedaan, al ging het niet altijd zoals verhoopt, wat wil je ook, voor Jef, Jonas en Celien wat het de eerste keer in het mega grote Olympische zwembad van 'de Wezenberg'. Ze kunnen toch maar zeggen dat ze erbij waren en weer een mooie ervaring rijker.

Voor hen kan de vakantie al starten, geniet er maar van.
In September kunnen jullie er weer keihard tegenaan gaan, wanneer het nieuwe seizoen weer gaat starten.

Ik geef jullie nog de volledige uitslag mee.

Volgende belangrijke afspraak is aanstaande Vrijdag, Zaterdag en Zondag, dan vind iets korter bij huis de Belgische Jeugdkampioenschappen plaats in het 50-meterbad te Genk.

Lars en Britt zullen daar onze kleuren van onze zwemclub met hand en tand verdedigen, we wensen hun al heel veel succes.

Uitslag Zomercriterium.

Tot binnenkort.