~~~~ Recordmeeting Bree 01/08/2017 ~~~~

Vlaams Zomercriterium 2017
Bericht toegevoegd op 12/07/2017 20:04:41

Onze zwemmers zijn ondertussen weer netjes huiswaarts gekeerd van de stage in Polen, maar er wordt ondertussen weer vlijtig doorgetraind naar de aankomende Kampioenschappen.

Eerste aan de beurt zijn onze 4 tenoren die volgend weekend, vrijdag inclusief aan het Zomercriterium 2017 in Antwerpen zullen deelnemen.

Onze enige deelnemende Dame Celien, zal haar best moeten doen tegen de 3 Heren van dienst, Jef, Jonas en Thijs. Maar Celien kenende zal dit geen probleem zijn voor haar.

Nu omdat het een hele boterham is ivm inzwemmen, wedstrijdverloop, pauzes en dergelijke heb ik de link van de site waar alles is terug te vinden ivm het Zomercriterium bijgevoegd.

We wensen iedereen nog heel veel succes met de wedstrijd en de andere zwemmers die nog later aan hun wedstrijd moeten beginnen, veel traingingsgenot.

Wanneer de programma's beschikbaar zijn worden deze nog bijgevoegd.

Tot binnenkort.

237327 bezoekers sinds 15/08/2003