Leuven Cup
Bericht toegevoegd op 27/04/2017 21:53:56

Hierbij de nodige info omtrent de aankomende wedstrijd van aanstaand Zondag in Leuven:

1.Aandachtspunten voor zwemmers en begeleiders.

Inzwemmen Voormiddag:

Meisjes en Jongens samen van 8u30 tot 9u25.

Start wedstrijd om 9u30.

Inzwemmen Namiddag.

Meisjes in de namiddag van 12u45 tot 13u20.
Jongens in de namiddag van 13u20 tot 13u55.

Start wedstrijd 14u00.

2.Aandachtspunten zwembad.

* Tijdens de middagpauze moet iedereen het zwembad, de “natte cafetaria” en de tribunes verlaten: opnieuw toegang vanaf 12u30.

* Het is in de zwembadzone niet toegelaten om te eten, niet tijdens de wedstrijd maar ook niet tijdens de pauzes.

* Drank wordt enkel toegelaten in niet-glazen recipiënten.
* Er staan ook vuilbakken genoeg dus lege flesjes in de vuilbakken!

* In de zwembadzone, voorbij de voetbaden, mogen er enkel zwembadslippers gedragen worden. Uitzondering voor officials die speciale zwembadschoenen dragen (zolen door de waadbak).

* Buiten de zwembadzone moet er steeds schoeisel gedragen worden. Geen zwemmers op blote voeten door het complex!

* Iedereen die terug het zwembad binnengaat, moet door de voetbaden!

* Ook er steeds op toezien dat de zwemmers minstens een t-shirt aantrekken als ze in het complex rondlopen (of naar buiten gaan).

* De zwemmers en officials gebruiken enkel de aan hen toegewezen kleedcabines, en NIET de voor het publiek voorbehouden individuele cabines.

* De zwemmers van LAQUA en de officials gebruiken de kleedcabines op de -1 achteraan de cafetaria.

* De zwemmers van de bezoekende clubs gebruiken de kleedcabines op het gelijkvloers, onmiddellijk aan de ingang binnengaan.

* De zwemmers kunnen rond het wedstrijdbad zitten en in het voorbehouden gedeelte van de “natte” bar. Zwemmers mogen matjes meebrengen, maar veldbedden zijn niet toegestaan.

* Het instructiebad mag enkel gebruikt worden om in- of uit te zwemmen, niet om te spelen. Er mogen geen rugzakken of ander gerief geplaatst worden rond het instructiebad. Voor het in- en uitzwemmen, hebben we 2 banen gereserveerd. De andere 2 banen zijn gereserveerd voor bezoekers van Sportoase.

* Het recreatiegedeelte, de sauna- en welnesszone zijn verboden gebied voor wedstrijdzwemmers.

* Gelieve het zwembad, de omkleedzalen, douches en toiletten netjes te houden. Gebruik de vuilbakken aub.

Met zo'n gedisciplineerde als onze zwemmers mag zo een waslijst van regeltjes geen probleem zijn.

Hierbij nog het programma en iedereen veel succes gewenst:

Programma Leuven.

Sportoase Leuven