~~~~ Recordmeeting Bree 01/08/2017 ~~~~

Lange Afstandswedstrijd Hasselt
Bericht toegevoegd op 06/04/2017 19:51:19

Voor de aankomende wedstrijd in Hasselt moet maar één ding in acht gehouden worden, aftellen, aftellen en nog eens aftellen, van 16 naar 0, van 32 naar 0 en van 60 naar o en doen bedoen ik de plaatjes die tijdens de wedstrijd omgedraaid moeten worden. We nemen zoals je al zal vermoeden aan de lange afstandswedstrijd in Hasselt, in de voormiddag is het aan de eendjes en dames tijdens de 400 en 800 meter afstand, in de namiddag zijn de heren aan de beurt tijdens de 1500 meters.

We wensen iedereen heel veel succes, het inzwemmen en de verloop van de wedstrijd zal er als volgt uitzien:

Voormiddaggedeelte van de wedstrijd:

Inzwemmen: vanaf 8u00 tot 8u40

- De 9 en 10 jarigen gebruiken het 4 banen 25m bad;
- De 11 j en ouderen gebruiken het 8 banen 25m bad.

Juryvergadering: Om 8u00 in de vergaderzaal op de 1ste verdieping.

Start van de wedstrijd: Om 8u45

Namiddaggedeelte van de wedstrijd:

Inzwemmen:

- vanaf 13u00 tot 13u40 in het klein + groot bad;
- Vanaf 13u45 tot eind van de wedstrijd in het klein 4 banen 25m bad

Juryvergadering: om 13u00

Start van de wedstrijd: om 13u45

Algemeen:

Wij hebben twee zwembaden van 25 meter ter onze beschikking waar wij optimaal gebruik van kunnen maken. Het kleine bad (4 banen op 25m) zal gedurende de gehele wedstrijddag kunnen gebruikt worden door de zwemmers om in te zwemmen en los te zwemmen.

Dit kleine loszwembad mag evenwel gedurende de wedstrijd niet als speelzone worden gebruikt. Zwemmers die zich daar niet aan houden zullen uit het loszwembad worden verwijderd.

Er zal voor de trainers een aparte ruimte langs het zwembad voorbehouden worden om de wedstrijd vanop de eerste rij op een serene manier te kunnen volgen. Deze ruimte bevindt zich tussen de 2 zwembaden in.

De recreatiezone (golfslagbad, versnellingskanaal en ploeterbadje) mag niet gebruikt worden en wordt bijgevolg afgesloten.

In de competitiezone wordt enkel wedstrijd gezwommen en losgezwommen (klein loszwembad en groot competitiebad).

Er mag wel naar de wedstrijden gekeken worden in de zwemmerszone aan de zijde van de tribune. Er zijn ook rustzone’s met stoelen voorzien rond de recreatiezone’s.
Het omkleden vindt plaats in de clubs groepscabines, of in de individuele (gele) cabines.

Waardevolle spullen kunnen opgeborgen worden in de voorziene lockers (€ 1 geldstuk meenemen). De groepscabines dienstig voor de clubs zijn op de deuren voorzien van de namen van de clubs.

De verluchtingroosters aan de achterzijde v/h loszwembad en het competitiebad alsook a/d glaszijde van de recreatiezone dienen volledig vrijgelaten te worden. Hier zal streng op toegezien worden.

Het dragen van sportschoeisel of slippers is verplicht gedurende de gehele wedstrijddag!

Tijdens de middagpauze verzoeken wij alle toeschouwers de tribune te verlaten.

De cafetaria zal gedurende de ganse dag open zijn.
De trainers, afgevaardigden en officials zullen op de gebruikelijke wijze door ons ontvangen worden met koffiekoeken, verse broodjes, koffie en frisdranken en dit in de vergaderzaal op de 1ste verdieping.

Parking:

Zoals de vorige jaren kan er geparkeerd worden op de oude parking van het voormalige zwembad (Elfde Liniestraat) (1), op de parking van de hotelschool (Vildersstraat) (2). Eveneens is er sinds dit jaar de mogelijkheid om te parkeren aan de parking aan de brandweer (Koning Boudewijnlaan) (3) (4). Nergens dient hier betaald te worden of een parkeerschijf gelegd te worden. Dichts gelegen bij het zwembad parking Koning Boudenwijnlaan (3) en Elfde Liniestraat (1).

Programma Hasselt.

Tot binnenkort.