Limburg Cup dag 3 te Genk
Bericht toegevoegd op 14/03/2017 20:43:32

Aanstaande Zondag vin dag 3 van het provinciaal kampioenschap plaat te Genk, we zullen weer met een hele delegatie naar het mooie 50 meter bad van Genk afzakken.

De wedstrijd zal over een halve dag gaan, indeling is als volgt:

1. UURREGELING.

- inzwemmen meisjes van 13.00 u. tot 13.25 u.
(niet eerder dan 13h in het water aub, om wille van de vrije bezoekers die tot 13h in het water mogen)

- inzwemmen jongens van 13.30 u. tot 13.55 u.

- Juryvergadering om 13.30 u. (duikerslokaal, kleedkamergedeelte kelder)

- start wedstrijd : 14.00 u.

2. ZWEMMERS.

Kleedkamers bereikbaar via de toegangsdeur rechts om de hoek in de inkomhal.

Het zwembad is voor de vrije bezoeker open tot 13h. Daarom vraagt de zwembadbeheerder dat de meisjes verzamelen in de inkomhal om in groep om 12.40h binnengelaten te worden.

Daarna gaat de toegang tot het zwembad dicht tot 13h. Jongens kunnen vanaf 13h binnen.

- LWB, OZV, ZCM, ZDKB, ZWIM: Groepskleedkamers 2 t.e.m. 7 op het gelijkvloers (achter de 'individuele kleedkamers heren')

- DBT, DMB, GZVN: Groepskleedkamers 8 tem 15 in de kelder (te bereiken via de trap tussen 'individuele dames'- en 'heren kleedkamers')

Er worden geen bedjes/matten toegelaten in de gangen tussen de kleedkamers, noch in het zwembad en ook niet op de tribune.

Het zal krap worden in het zwembad, laat dus jullie tassen en kleren in de kleedkamers achter. Waardevolle zaken laat je uiteraard best niet onbeheerd achter.

Gelieve te douchen voor het inzwemmen.
Plaats van de verschillende teams zal aangegeven worden in de zwemhal.

Gelieve slippers te dragen in het zwembadgedeelte. Er wordt tevens niemand blootvoets toegelaten in de inkomhal (ook niet om van zwembad naar tribune te gaan) !!!

3. OFFICIALS.

Onthaal (boekjes) aan de kassa aan de ingang van de tribune, graag ten laatste om 13.15h.

Omkleden kan in de individuele kleedkamers : Deze bereik je via de schuifdeur (waar vroeger tourniquet stond) rechts vooraan in de inkomhal. Vraag bij het onthaal naar jullie armband voor een locker. Na de wedstrijd kan je die aan de schuifdeuren (in een plastic bak) terug kwijt. Stop de armband tijdens de namiddag niet in één of ander toestel, want dan kan je niet meer binnen.

Juryvergadering vindt plaats om 13.30 u. in het "duikerslokaal". Je bereikt dit via de schuifdeur rechts vooraan in de inkomhal en verder het bordje "duikerslokaal" volgen. Vanuit dit lokaal bereik je via kleedkamer 11 en de trap het zwembad.

4. TRAINERS EN AFGEVAARDIGDEN.

Enveloppes liggen aan de kassa aan de ingang van de tribune. Enveloppe enkel af te halen door de afgevaardigde.

De lijst van de afgevaardigden wordt afgetekend bij het onthaal.

Omkleden in het kleedkamergedeelte van de zwemmers.

Het is enkel voor trainers/afgevaardigden (dus niet de zwemmers) toegelaten om KLEINE tassen/rugzakken mee te nemen in de zwemhal.

5. TOESCHOUWERS.

Onthaal achter in de inkomhal: kassa + Consumptiebonnetjes.

Catering op de tribune, cafetaria is niet open.

De trap van de tribune naar het zwembad mag door niemand gebruikt worden (niet door zwemmers/trainers/..., niet door publiek)​

Gegevens zwembad:

Stedelijk Sportcentrum Genk
Emiel Van Doerenlaan 144
3600 Genk

Programma Genk.

Iedereen heel veel succes gewenst.

Tot het volgende verslag.

239117 bezoekers sinds 15/08/2003