Vlaamse Kampioenschappen 2017
Bericht toegevoegd op 28/02/2017 22:15:58

Afgelopen weekend werden de Vlaamse Kampioenschappen gezwommen in Antwerpen. Op vrijdag mocht Tim de spits afbijten tijdens de 50 meter rugslag, het werk een mooie verbetering van zijn bestaande Pr in een 50-meter bad, hij was de enige die op Vrijdag aan de slag moest.

Op Zaterdag was het de beurt aan Rune, zij was de dag daarvoor nog maar pas terug van een weekje skien met haar school, dat zat nog een beetje in haar armen en benen, ze bleef maar net boven haar huidige Pr's, toch een mooie prestatie.

Op Zondag moesten al onze 3 zwemmers nog eens aan de slag, helaas werden er niet de tijden gezwommen die men in gedachten had en bleven alle zwemmers boven hun gepresteerde tijden in het verleden. Spijtig genoeg kan het niet altijd raak zijn, dus gewoon flink blijven door trainen en dan komen die verwachte tijden wel.

Toch een dikke proficiat met de prestaties.

Uitslag Vrijdag.
Uitslag Zaterdagvoormiddag.
Uitslag Zaterdagnamiddag.
Uitslag Zondagvoormiddag.
Uitslag Zondagnamiddag.

Op naar de volgende wedstrijd, deze zal op 12 maart 2017 doorgaan in Landen.

Tot dan.

244387 bezoekers sinds 15/08/2003