X Mas Balls Bree
Bericht toegevoegd op 19/12/2016 17:11:39
Hoi iedereen,

Afgelopen Zondag hebben onze zwemmers weer het beste van zich gegeven tijdens de X Mass Balls wedstrijd van Bree, de laatste wedstrijd van het competitiejaar 2016, dus de laatste kans om de huidige pr's nog wat scherper te stellen.

En ze hebben het weer goed gedaan, een laatste keer nog eens alles geven, vele pr's moesten er weer aan geloven, beloning van het harde trainen, proficiat.

Het was een open categorie wedstrijd, dus alle leeftijden werden bij elkaar gevoegd en toch wisten enkele van onze zwemmers zich bovenaan in de ranking te begeven.Vandewal Britt wist dit te realiseren tijdens de 200 meter schoolslag met een mooie 2de plaats en Geuens Nina wist dit ook te behalen en dit tijdens de 100 meter vrije slag, dit leverde voor haar een mooie 3de plaats op.

Voila, zwemjaar 2016 zit er alweer op, op naar het nieuwe zwemjaar 2017, in het weekend van 14 & 15 januari beginnen we er al terug aan, dan gaan we de taalgrens nog eens oversteken op naar Seraing te gaan.

Voor nu wensen wij jullie een heel mooie kerst en een voorspoedig nieuwe jaar toe en tot binnenkort.

Uitslag Bree.

244743 bezoekers sinds 15/08/2003