Open wedstrijd Arendonk
Bericht toegevoegd op 02/12/2016 23:09:18

Aanstaande weekend gaan we weer aan 2 wedstrijden deelnemen, een driekoppige delegatie, namelijk Ruben, Daan en Thijs trekken richting Mol om er aan de Lange afstand wedstrijd deel te nemen, 800 meter ofwel 32 baantjes van 25 meter valt er af te leggen, veel succes gewenst.

Op Zondag trekken we richting Arendonk om er aan de open wedstrijd georganiseerd door AZV deel te nemen.

Een klein zwembad met een gezellige sfeer, tijd om de pr's weer wat scherper proberen te stellen.

Wedstrijd die een halve dag in beslag zal nemen, wedstrijdgedeelte is als volgt ingedeeld:

Inzwemmen: 13.00 - 13.55 uur
Juryvergadering: 13.15 uur
Aanvang wedstrijd: 14.00 uur

Zwembadgegevens:

Arendonk
Van Eycklaan 7
2370 Arendonk

Iedereen heel veel succes gewenst, helaas is er momenteel nog geen programma beschikbaar, indien ik dit nog krijg zal ik het nog op de site vermelden.

Zoals beloofd:

Programma Arendonk.