Wedstrijd Hasseltse 200 meters
Bericht toegevoegd op 28/11/2016 09:47:41

Hier zijn we al weer met het verslag van de wedstrijd in Hasselt die afgelopen Zondag gehouden werd in het mooie splinternieuwe complex, nieuw wedstrijdbad, snel water, dus vele verbeterde pr's, enkele prima podiumplaatsen en het beste werd nog eens tot voor op het laatste bewaard, ons mannelijk aflossingsteam bestaande uit Lars, Tim, Arne en Jim wisten hun eigen Proviniciaal Record te verbeteren tijdens de 4 x 50 vrije slag, besttijd staat nu op 1:52.68, proficiat. Dit geld natuurlijk voor iedereen met de behaalde resultaten.

De Podiumplaatsen werden als volgt verdeeld:

Goud.

Vandewal Britt - 200 meter schoolslag
Theuwis Rune - 200 meter vrijeslag

Brons.

Geuens Lars - 200 meter vlinderslag
Emmers Jim - 200 meter wisselslag

Ziezo dat was het weer voor deze wedstrijd, volgend weekend zijn we op Zaterdag actief met de Lange afstandswedstrijd in Mol, hier zullen Ruben, Daan en Thijs het beste van zich geven tijdens de 800 meter vrije slag en Zondag zitten we dan alweer in Arendonk om daar in de namiddag aan de Open Wedstrijd van Azv deel te nemen, verdere info volgt hier nog over.

Uitslag Hasselt.

Tot binnenkort.

2. Luc Vangansewinkel (03/12/2016 18:09:11)
Men leert uit zijn fouten Joseppe, kan zeker geen kwaad hoor.

1. Joseppe (28/11/2016 10:40:58)
Als ik de uitslag bekijk is de jeugd van OZV in aantocht. Op een paar schoonheidsfoutjes(uitsluitingen) na een dikke proficiat aan zwemmers, trainers en afgevaardigden.

244376 bezoekers sinds 15/08/2003