Zwemweekend 19 & 20 november 2016
Bericht toegevoegd op 21/11/2016 18:56:42

Dat het een zeer druk zwemweekend voor onze club was hadden we al voor het weekend aangegeven. Op 3 fronten waren we met onze club aanwezig, Overpelt, Maasmechelen en Nijlen.

We zullen met de allerkleinste beginnen, hopelijk allemaal toekomstige competitiezwemmers. Ze waren met maar liefst 29 deelnemers die aan de wedstrijd ingericht door Zcn in ons eigen Dommelslag zwembad deelnamen. Voor velen de eerste stap in de zwemcompetitiesport, dus er zullen toch wel wat zenuwen aan te pas zijn gekomen, zeker als papa en mama, opa en oma en de rest van de familie zijn meegereisd om te supporteren. Maar we mogen zeggen dat ze het allemaal super hebben gedaan, of het nu de eerste of de zoveelste keer was, proficiat aan iedereen gewenst, doe zo verder.

De 2de delegatie ging naar Maasmechelen om er aan Dag 3 van het Limburg B-circuit deel te nemen en met het nodige succes voor onze zwemmers, we sommen de behaalde resultaten even voor u op:

1ste plaats.

Segers Noor - 100 wissel, 200 school en 200 vrije slag

2de plaats.

Geuens Nina - 50 vrije slag
Elias Celien - 200 vrije slag
Vermeire Arne - 100 wissel, 200 school en 200 vrije slag
Loman Thijs - 200 vrije slag

3de plaats.

Vandamme Emily - 100 rugslag
Vangerven Thomas - 100 wissel, 200 school en 200 vrije slag
Rubens Toon - 100 wissel, 200 school en 200 vrije slag
Loman Thijs - 200 schoolslag

Ook voor al deze zwemmers een dikke proficiat gewenst.

En onze 3de kleine delegatie ging richting Nijlen om er aan de 2daagse van Nijlen deel te nemen, een zeer druk bezette wedstrijd met een druk programma. Onze zwemmers kwamen uit in de leeftijdscategorie van 13 tot 15 jaar. Maar ze hebben zich goed geweerd, weer werden er verschillende pr's verbeterd, er werd met finales gewerkt, dus de beste 6 van iedere slag mochten het in de namiddag uitvechten in een finale wedstrijd. We mochten toch 2 zwemmers noteren die het tot reserve voor zo een finale hadden geschopt, Jim tijdens de 100 meter schoolslag, helaas geen afzeggingen dus geen finale, nu voor Britt ook tijdens de 100 meter schoolslag kwam er goed nieuws, er waren enkele afzeggingen zodat zij wel met de finale mocht meedoen en daar een zeer mooie vijfde plaats wist te behalen. Maar het was vooral weer een mooie ervaring in zo een druk bezette deelnemersveld. Proficiat aan iedereen.

Ik geef jullie nog even de uitslagen van al de drie de wedstrijden mee en zeg tot binnenkort, wat wil zeggen volgende week Zondag dan trekken we naar Hasselt, verdere info hierover volgt nog.

Uitslag Niet-vergunninghouders Zcn.
Uitslag Maasmechelen.
Uitslag Nijlen.

2. Luc (22/11/2016 21:10:26)
Met dank aan de begeleiders die tijdens het weekeinde onze zwemmertjes leren zwemmen heb ik afgelopen zondag mooie dingen gezien op de wedstrijd in Overpelt.

1. Koen (22/11/2016 09:23:34)
trots op alle zwemmers en begeleiders, proficiat

246053 bezoekers sinds 15/08/2003