Belgisch Open Kampioenschappen te Brugge
Bericht toegevoegd op 14/11/2016 21:41:42

We kunnen alleen maar zeggen dat het voor onze 2 deelnemende tenoren aan de Belgische Open Kampioenschappen te Brugge een super ervaring is geweest.
Open categorie wil zeggen dat alle beste Belgische zwemmers van alle leeftijden aanwezig zijn. Dus dwz Pieter Timmers, Louis Croenen, Fanny Lecluyse, Buys Kimberly, Aerents Jasper enz.... allemaal waren ze er. We gingen deze keer niet voor de medailles maar voor de ervaring. Dat je dan wat overdonderd bent van al deze toppers en dat dit dan ook de nodige zenuwen met zich meebrengt is niet meer dan normaal. Maar toch werden de Pr's scherper gesteld en Jim wist zelfs het clubrecord op de 200 meter schoolslag scherper te stellen, besttijd nu is 2:35.37, dikke proficiat met de behaalde resultaten.

Volgende afspraak, aanstaande weekend trekken we met een gedeelte van onze zwemmers naar Nijlen, nieuwe wedstrijd voor ons die over 2 dagen zal gaan en met de andere zwemmers naar Dag 3 van het Limburg B-Circuit in Maasmechelen. Verdere info volgt nog.

Sportieve groeten.

244785 bezoekers sinds 15/08/2003