Bokkerijderswedstrijd 2016 24 & 25/09/16
Bericht toegevoegd op 21/09/2016 21:59:53

Ik veronderstel dat iedereen de vakantie al uit de benen heeft, er wordt ondertussen toch al deftig getraind daar in de Dommelslag. Het wordt stilaan tijd dat we ons nog eens in competitie bad begeven, nu is het de eerste keer een meevaller want het zal onze eigen Bokkerijderswedstrijd zijn in ons vertrouwde Dommelslag bad, thuisbasis van onze club.

Zoals jullie al wel zelf weten is de wedstrijd over 2 dagen verdeeld, dit jaar zullen we met 17 clubs zijn verspreid over de 2 dagen, dit jaar allemaal Belgische en Nederlandse clubs die het beste van zich zullen geven.

We wensen al onze competitiezwemmers veel succes toe tijdens onze wedstrijd. Bij een zwemwedstrijd horen ook bepaalde regels en richtlijnen, om alles in goede banen te kunnen leiden willen we graag dat deze regels gerespecteerd worden, we sommen ze even voor u op:

Uurregeling.

Zéér belangrijk het inzwemmen en de start van de wedstrijd in de voormiddag,is voor Zaterdag en Zondag
1 uur later dan eerst voorzien, dus inzwemmen gebeurt tussen 9.00 -9.55 en de start is voorzien om
10.00 uur.

Het namiddagprogramma blijft onveranderd voor beide dagen.

Het inzwemmen op Zondag zal in 2 groepen gebeuren, daar dat we maar maximaal 125 zwemmers tegelijkertijd in het water mogen laten, inzwemmen op Zondag zal als volgt gebeuren.

Voormiddag:

Inzwemmen 9.00 – 9.25: DMB, GZVN, OZV, KHZS.

Inzwemmen 9.30 – 9.55: HELLAS, LSVZ, De Waalstroom, KAZS, ZEPS, ZORO.

Namiddag:

Inzwemmen 13.00 – 13.25: DMB, GZVN, OZV, KHZS, ZDKB, ZCM.

Inzwemmen 13.30 – 13.55: HELLAS, LSVZ, De Waalstroom, KAZS, ZEPS, ZORO, MOZKA, ZC Valkenburg

Ook dit jaar gaan we weer gebruik maken van de nabij gelegen sporthal.

Alle comfort zal hier voorhanden zijn,
voldoende plaats, verwarming, toiletten, douches, enz..

Vergeet jullie bedjes niet, er is voldoende plaats om deze te installeren, zodat je gedurende de dag goed kan rusten.

Het is wel verplicht slippers/schoeisel te dragen in de sporthal en zeker tussen het zwembad en de sporthal.

Er staan vuilzakken in de sporthal, gelieve zelf het afval daar in te gooien, zo blijft het voor iedereen aangenaam.

Het is ten strengste verboden om gebruik te maken van de toestellen en materialen die eigendom van de sporthal zijn.

Inkomgeld.

Volledige Dag: € 7,00
Halve Dag: € 5,00

Programmaboekje: € 1,00

Kleedruimtes.(zwemmers)

Omkleden voor de zwemmers kan in de sporthal gebeuren.
Voorzie voldoende warme kleding om de oversteek van de sporthal naar het zwembad te maken.

Kleedruimtes.(Officials)

Deze bevinden zich wanneer u zich in de inkomhal van het zwembad begeeft, gaat u door de deur
links van het loket van het zwembad.

Kleedkamer 1: Heren
Kleedkamer 2: Dames

Zwembad.

Er is geen oproepkamer voorzien, gelieve zelf aandacht te geven wanneer je in het zwembad gewenst wordt.

Blijf niet onnodig rond het zwembad hangen, gelieve zo snel als het kan terug naar de sporthal te gaan, dit om
te grote drukte in het zwembad te vermijden.

Toegang tot het zwembad voor de zwemmers en trainers is via de hoofdingang van het zwembad,
via de kleedkamers aan de linkerzijde krijg je dan toegang tot het zwembad.

Trainers en afgevaardigden zullen een apart toegangsbandje krijgen.

De Supporters kunnen via het cafetaria toegang krijgen tot aan de tribune van het zwembad, waar zich ook de kassa zal bevindt.

Het is ten strengste verboden om zich in het recreatief gedeelte te begeven, gelieve hier rekening mee te houden.

Officials.

Juryvergadering in de voormiddag om 9.15 u.(beide dagen)
Juryvergadering in de namiddag om 13.15 u.(beide dagen)

Parking.

Om een grote drukte op de parking van het zwembad te vermijden, vragen wij om uw auto’s op de parking
naast de sporthal te parkeren, er zullen bevoegde personen u de weg wijzen naar deze parking, zo hoeft
u ook niet te ver met alle meegebrachte spullen te lopen. Bedankt voor het begrip.

Eten en drinken.

Eten en drinken zal dit jaar in het cafetaria geserveerd worden, voor de zwemmers zijn er 3 soorten pasta’s
(vegetarische, Carbonara en Bolognaise) en verschillende soorten broodjes tegen democratische prijzen te bekomen, deze mogen natuurlijk ook door de ouders genuttigd worden.

Voor de ouders met grotere honger wordt de menukaart van het cafetaria aangeboden.

Verder worden er ook nog tal van soorten cake en wafels verkocht, dit om de kas wat bij te spekken, deze worden verkocht zowel in de inkomhal van de sporthal als boven in het cafetaria naast de Kassa.

Ook dit jaar wordt er weer een tombola gehouden met mooie prijzen.

Speedo-verkoop.

Ook dit jaar zal Clijsterssport weer gedurende 2 dagen aanwezig zijn in de inkomhal van het zwembad.
We hopen dat jullie er zin in hebben, wij alleszins al wel.

We gaan proberen om er een leuke wedstrijd van te maken zodat we jullie ieder jaar weer mogen verwelkomen.

Voilà, dat is een hele boterham, rest mij nog op het wedstrijdprogramma mee te geven en da was het voor deze eerste keer, nogmaals veel succes aan iedereen gewenst.

Wedstrijdprogramma Zaterdag.
Wedstrijdprogramma Zondag.

Tot in het weekend.

Sportieve groeten het Bestuur van Ozv.

2. Emmers Eric (22/09/2016 21:29:13)
Beste,

Wanneer u naar de rubriek bestanden gaat daar vind u onder 'Bokkerijderswedstrijd 2016' de programma's zonder het dat de Ozv zwemmers zijn aangeduid.

Met vriendelijke groeten.

1. Mama van een zwemmer (22/09/2016 10:47:37)
Beste,
is het ook mogelijk om een wedstrijdprogramma op de site te zetten waarbij de zwemmers van OZV niet gearceerd zijn. Alvast bedankt