Mozka Cup
Bericht toegevoegd op 27/06/2016 14:51:43

Het enige negatieve wat we kunnen zeggen over de wedstrijd van afgelopen weekend in Mol is het weer. Dat wat niet altijd een voordeel wanneer er een wedstrijd in openlucht gehouden wordt, maar onze zwemmers hebber er zich niets van aangetrokken en het beste van hun zelve gegeven. Dat resulteerde in vele verbeteringen van bestaande Pr's, menige podiumplaatsen en deelname aan 8 Finales op zondagnamiddag. In de series op zaterdag en zondag werden er 5 podiumplaatsen behaald:

1 ste plaats.

Emmers Jim - 100 schoolslag

2de plaats.

Emmers Jim - 400 wisselslag en 100 vrije slag

3de plaats.

Geuens Nina - 50 vlinderslag
Theuwis Nelle - 50 rugslag

Tijdens de Finales die op zondagnamiddag gezwommen werden, hieraan mochten Britt, Lars, Tim, Rune en Jim deelnemen. In die Finales wisten we nog 3 medailles uit de brand te slepen, Britt wist tijdens de 100m schoolslag de 2de plaats te behalen. Jim wist 2 maal de eerste plaats te behalen en dit tijdens de 100m schoolslag en de 100m vrije slag.

Proficiat aan iedereen om zijn best te doen en af en toe het slechte weer te trotseren.

Nu gaan we richting onze stage in Polen, aanstaande vrijdag wordt er vertrokken om zich voor te berijden op de volgende belangrijke wedstrijd, namelijk de Belgische Jeugdkampioenschappen gehouden op 22,23 & 24 juli 2016 in Charleroi.

Nog de volledige uitslag meegeven en tot de volgende keer.

Uitslag Mol.

1. Joseppe (29/06/2016 00:03:17)
Ik vond het weer wel aangenaam.
Of je nou in of langs het bad was, we werden allemaal nat dus iedereen gelijk voor de wet.
Een goede stage voor diegene die gaan en voor de andere een leuke vakantie zonder al teveel regen.
Ge hebt het verdient.

244743 bezoekers sinds 15/08/2003