Antwerp International Youth Swimming Cup
Bericht toegevoegd op 26/04/2016 21:16:18
Hoi Iedereen,

Afgelopen weekend hebben we aan een prachtige wedstrijd deelgenomen, prima georganiseerd, 63 clubs, meer dan 900 zwemmers, meer dan 4000 starten verdeeld over 3 dagen.
Zowel Nationale als Internationale topzwemmers die aanwezig zijn, kortom een zeer mooie ervaring voor onze zwemmers. Als de resultaten dan ook nog positief zijn, mogen we over een geslaagd weekend spreken. Menig Pr moest er weer aan geloven of werden er 25 meter badtijden geëvenaard in het prachtige 50 meter bad van Antwerpen. Jim wist zich zelfs te kwalificeren om deel te nemen aan 2 Finales, namelijk voor de 100 meter vrije slag en de 100 meter schoolslag. Nu omdat deze 2 finales kort achter elkaar gezwommen moesten, werd er aan de finale voor de 100 meter schoolslag niet deelgenomen en werd alles op de 100 meter vrije slag ingezet, hij wist hier een mooie 7de plaats in te behalen, het einde van een zwaar en lang weekend. We willen alle zwemmers proficiat wensen met de behaalde resultaten en het beleven van deze mooie ervaring. Nog even de volledige uitslag mededelen en al weer toeleven naar de volgende wedstrijd van aanstaande zondag in Hasselt, dan zullen we naar jaarlijkse gewoonte deelnemen aan de 'Beker van Hasselt', tot dan. Verdere info volgt nog later deze week.

Uitslag Zaterdag.
Uitslag Zondag.

1. Joseppe (26/04/2016 22:38:08)
Mooie tijden, goed gedaan.

244362 bezoekers sinds 15/08/2003