Antwerp International Youth Swimming Cup
Bericht toegevoegd op 21/04/2016 21:59:51

Aanstaande weekend gaan we richting Antwerpen om er aan de zeer prestigieuze en Internationale wedstrijd in Antwerpen deel te nemen, met wat geluk komen we een van onze Olympische zwemmers tegen want enkele van hen zullen ook tijdens deze wedstrijd aanwezig zijn. Het is een driedaags durende wedstrijd, wij met onze club zullen tijdens 2 dagen, Zaterdag en Zondag aanwezig zijn met enkele van onze zwemmers. Even jullie aandacht trekken, want op Zaterdag gaan we er al zeer vroeg aan beginnen, zelfs een half uur eerder dan voorzien, dus op Zaterdag begint het inzwemmen al op 07.15 uur, hou hier aub rekening mee. Ik geef jullie nog de nodige info mee in de volgende bestanden in bijlage:

Info Officials.
Info Wedstrijd.
Info Tijdschema wedstrijd.

Nog de wedstrijdprogramma's mee de delen en iedereen nog heel veel succes wensen.

Programma Zaterdag.
Programma Zondag.