Vlaams-Brabantse Classic Swimming Meeting
Bericht toegevoegd op 18/04/2016 16:30:53

De 2 dagen durende wedstrijd in Aarschot zit er weer op.
Er werden weer mooie tijden geraliseerd, Pr's werden weer stevig verbeterd, op Zaterdag werden er verschillende ere-metalen behaald:

Zilver.

Vandewal Britt - 200 schoolslag
Geuens Lars - 50 en 200 vlinderslag
Mentens Jarne - 50 rugslag

Brons.

De Haas Lisa - 100 vrije slag
Vandewal Britt - 50 vlinderslag
Vangerven Thomas - 50 rugslag
Loman Thijs - 200 vlinderslag

Eveneens mogen we 2 van onze zwemmers extra in de verf zetten, Vandewal Britt behaalde een A-tijd op de 200 m schoolslag, Geuens Lars deed er nog een schepje bovenop, hij behaalde een A-tijd op de 100 vrije slag en wist nog beter te doen op de 200m vlinderslag, daar wist hij een Jonge Haai-tijd te realiseren, proficiat aan beide zwemmers.

Nog de uitslag mededelen en we kunnen alweer naar volgende week kijken, dan gaan we met een beperkte delegatie naar Antwerpen op er aan de Zola-cup deel te nemen, Britt, Rune, Lars, Jarne, Tim en Jim zullen er het beste van zich geven tijdens deze 2-daags durende wedstrijd in het prachtige 'Wezenberg' zwembad, thuisbasis van onze Olympiër Pieter Timmers.

Eerst en vooral proficiat gewenst voor de behaalde resultaten van afgelopen weekend en onze zwemmers voor aanstaande weekend heel veel succes gewenst.

Uitslag Zaterdag.
Uitslag Zondagvoormiddag.
Uitslag Zondagnamiddag.

1. Luc (19/04/2016 16:35:03)