Prikbord
Zwemschool
Definitieve Inschrijvingen
Uitnodigingen wedstrijden
Uitslagen
nieuw fotoalbum
Swimbase
Karcher
Acrobat
 
 

~~~~ Nieuwe website ~~~~
 
Paasmeeting Genk
Bericht toegevoegd op 29/03/2016 18:49:36
Hoi Iedereen,

Paasmaandag zijn we met onze club richting Genk getrokken, om er aan de Paasmeeting georganiseerd door Gzvn deel te nemen. Het was een competitieve, internationale wedstrijd met veel deelnemende clubs uit België en Nederland. Direct een goede maatstaaf voor onze zwemmers om te zien hoe het met de tijden zit in grootbad. Het is helaas geen medailles regen geworden, maar we komen toch met enkele behaalde eremetalen naar huis en af en toe werd er serieus aan de
pr-boom geschut, 2 puike prestaties werden behaald door Emmers Kio die haar 100 rugslag met 17 seconden wist scherper te stellen en Vandewal Britt deed hier nog een schepje bovenop, zij wist haar pr op de 200 wisselslag met 19 seconden te verbeteren, proficiat. Het eremetaal werd als volgt verdeeld:

Goud.
Emmers Jim - 100 vrije slag

Zilver.
Emmers Jim - 100 Vlinderslag

Brons.
Emmers Jim - 200 wisselslag

Nogmaals aan iedereen een dikke proficiat gewenst met de behaalde resultaten. Nog even de volledige uitslag meegegeven en dan kunnen we ons voorbereiden op de aankomende wedstrijd in Hasselt van volgende Zondag, das dan weer andere koek, de 400/800 en 1500 meters staan op het programma, een heel ander type wedstrijd, zien dat je in een goed ritme geraakt en dan de nodige baantjes afwerken. De voormiddag is voor de dames gereserveerd, de namiddag voor de heren, iedereen veel succes.

Paasmeeting Genk.
 


 
COMMENTAAR
 


   
Geef zelf commentaar
 
Naam
Bericht
   

 


247308 bezoekers sinds 15/08/2003

© 2002 concept zwemclub.be .. Hosted by prodius.be

 
Beam
Clijsters Sport
Apotheek Craps, Kapelstraat 4, 3900 Overpelt
DROPBOX