Vlaamse Jeugdkampioenschappen 2016
Bericht toegevoegd op 10/02/2016 19:24:07
Hoi Iedereen,

Sorry, met een beetje vertraging zijn we hier met het verslag van de Vlaamse Jeugdkampioenschappen 2016. Nu als we aan zo een Kampioenschap beginnen is er toch altijd de hoop om met een medaille naar huis te komen, helaas het heeft dit jaar net niet mogen zijn, maar we komen toch met verschillende eervolle klasseringen terug, we hadden twee 4de plaatsen, respectievelijk door Jim en Lars behaald, twee 5de plaatsen en nog verschillende top tien klasseringen, dus ontevreden mogen we zeker niet zijn. Al liep het niet altijd op de manier zoals men wilde dat het zou verlopen, maar dit is sport. Blijven trainen en blijven geloven, dan komt de rest wel in orde.
We willen alle deelnemers proficiat wensen met de behaalde resultaten, want buiten de mooie klasseringen moesten er ook weer vele Pr's in het grote bad aangeloven.

Nog even de rangschikking van de 3 dagen meegeven en dan kunnen we weeral naar de volgende wedstrijd toeleven, dit zal op 21/02/16 zijn, dan gaat de Limburgse B-Circuit wedstrijd door in Bree.

Uitslag Vrijdag.
Uitslag Zaterdag.