Laatste Kans Mozka Mol
Bericht toegevoegd op 28/12/2015 09:28:37

De laatste wedstrijd van 2015 zit er alweer op, dit wordt dan meteen het laatste verslag van die competitiejaar. We trokken met een kleine delegatie zwemmers richting Mol, om nog een laatste keer onze bestaande pr's aan te vallen. En dat is goed gelukt, de meeste pr's werden nogmaals scherper gesteld en Geuens Lars vond het nog nodig om zijn eigen clubrecord op de 200 meter vlinderslag nog wat scherper te stellen, besttijd nu is 2.40.20, dikke proficiat voor iedereen. Er werd ook nog wat eremetaal behaald, de verdeling hiervan was als volgt:

Goud.

Geuens Lars 200 vlinderslag

Zilver.

Geuens Lars 100 vlinderslag
Theuwis Rune 100 en 200 wisselslag

Brons.

Emmers Jim 200 wisselslag

Hierbij nog de volledige uitslag van de wedstrijd:

Uitslag Mozka.

Voila, dat was het voor dit jaar, wij wensen iedereen nog prettige feestdagen en een spetterende eindejaar, eerst volgende wedstrijd is 16 & 17 januari 2016, dan steken we de taalgrens nog eens over om er aan de wedstrijd in Seraing deel te nemen.

Tot dan.

244736 bezoekers sinds 15/08/2003