Verslag wedstrijd Niet-Vergunninghouders en 1500 meter Mol
Bericht toegevoegd op 07/12/2015 20:20:10

De wedstrijden van afgelopen vrijdag en zaterdagavond zitten er weer op, te beginnen met de wedstrijd op vrijdagavond voor de Niet-vergunninghouders gehouden in het zwembad van Molenheide. De begeleidsters hebben mij laten weten dat iedereen zijn uiterste best heeft gedaan en na afloop van de wedstrijd kreeg iedereen een medaille mee naar huis, hierbij de uitslag van de wedstrijd:

Uitslag Paco Zwim.

De tweede wedstrijd werd op zaterdagavond gehouden in Mol, hier ging het over de 1500 meters ingericht door Mozka, 5 van onze zwemmers kwamen hier aan de bak, omdat dit een afstand is die niet iedere week wordt gezwommen (gelukkig maar hoor ik de zwemmers roepen), werden de Pr's verpulverd, dikke proficiat voor iedereen, ook hier geef ik nog even de uitslag mee:

Uitlag 1500m Mol.

Volgende wedstrijd is op 20 december dan gaan we richting Arendonk, ook de eerste maal dat we aan deze wedstrijd mee zullen doen, nodige info volgt nog.

Tot de volgende keer.

Sportieve groetjes en succes met de examens.

243963 bezoekers sinds 15/08/2003