200-Meterwedstrijd HZS 29/11/15
Bericht toegevoegd op 30/11/2015 19:08:53
Hoi Iedereen,

De lange, uitputtende dag van de wedstrijd van gisteren in Hasselt zit er weer op. En er werden weer mooie dingen gerealiseerd, door al onze zwemmers. We mochten weer 2 A-tijden noteren en dit behaald door één en dezelfde zwemmer, Vangeveren Thomas wist zich 2 keer onder deze limiettijd te houden en dit namelijk op de 200 vrije slag en de 200 meter rugslag. Mentens Jarne wist een Haai-tijd te bemachtigen op de 200 vrije slag en hij wist het Clubrecord op de 200 rugslag te verbeteren, proficiat aan beide zwemmers. Maar het mooiste werd tot het laatste gehouden, want ons estafette Miniemen team heeft het Provinciaal Record op de 4 x 50 vrije slag weer wat scherper gesteld, Jim, Jarne, Thomas en Lars zetten een tijd van 1.59.72 op de chrono te plaatsen, wederom proficiat. Er werd ook weer het nodige eremetaal behaald, helaas geen eerste plaatsen deze keer, maar een mooie tweede en derde plaatsen werden er wel behaald door:

Tweede Plaats.

Mentens Jarne 200 Rugslag
Emmers Jim 200 vrije en 200 wisselslag
Cuypers Joos 200 rug en 200 vlinderslag

Derde Plaats.

Mentens Jarne 200 wisselslag
Emmers Jim 200 rugslag
Driesen Marte 200 vrije en 200 wisselslag
Franssen Jeffrey 200 wisselslag
Pex Daan 200 vrije slag

Zo sé da was het weer, volgende week staan er 2 wedstrijden op het programma, onze aller kleinsten de niet-vergunninghouders zullen naar Molenheide trekken om er aan een Paco-wedstrijd deel te nemen, dit op vrijdagavond al en enkele van onze competitiezwemmers zullen op zaterdagavond naar het zwembad van Mol trekken om er de 1500 meter af te leggen, succes aan iedereen gewenst.

Nu nog de uitslag en het verslag zit er alweer op, tot
binnenkort.

Uitslag Hasselt.