Sittard, Limburg B-Circuit en ZCN Niet-Vergunninghouders
Bericht toegevoegd op 19/11/2015 21:20:32
Hoi Iedereen,

Na een paar weekendjes aan geen wedstrijd te hebben deelgenomen vliegen we er aanstaande Zondag weer keihard tegenaan. En niet op n plaats, maar op wel 3 plaatsen tegelijk. Alle aspecten van onze zwemclub komen in aanmerking. Onze competitiezwemmers worden in tween gedeeld, een kleine delegatie gaat zoals al eerder vermeld de grens oversteken, we gaan richting Sittard om er aan een wedstrijd deel te nemen met enkel de vrije slag als zwemstijl en dit over de afstanden van 200 - 400 en 800 meter. De andere zwemmers gaan richting Hasselt om er het beste van zich te geven tijdens de Limburg B-Circuit wedstrijd in Hasselt en onze niet-vergunninghouders zullen met 21 zwemmertjes naar ons eigen Dommelslag zwembad trekken om er aan een wedstrijd deel te nemen georganiseerd door Neerpeltse zwemclub ZCN. We gaan alles even netjes op een rijtje zetten qua inzwemmen en startwedstrijden en indien beschikbaar de nodige een programma's.

Sittard.

Inzwemmen: 13.30 uur

Zwembad 'De Nieuwe Hateboer'
Sportcentrumlaan 9
6136 KX Sittard

Limburg B-Circuit.

Inzwemmen:

Meisjes 13.15 tot 13.35 uur ook de 9 en 10 jarige jongens.
Jongens 13.35 tot 13.55 uur.

Stedelijk Zwembad
Elfde Liniestraat 21
3500 Hasselt

Programma Hasselt.

Interclubwedstrijd ZCN.

Inzwemmen: 13.00 uur

Zwembad 'De Dommelslag'
Weidestraat 12
3900 Overpelt

Ben toch wel een beetje jaloers op de Niet-vergunninghouders omdat zijn na de wedstrijd 30 minuten mogen vertoeven in het recreatie bad, volledig gratis.

We wensen iedereen heel veel succes tijdens het weekend en jullie mogen begin volgende week de nodige verslagen verwachten.

Sportieve groeten.

243968 bezoekers sinds 15/08/2003