Provinciaal Kampioenschap Dag 3 te Bree
Bericht toegevoegd op 03/11/2015 19:46:30
Hoi Iedereen,

De laatste dag van het provinciaal kampioenschap zit er ook alweer op. En we mogen ook deze wedstrijd weer in lijn trekken met de voorbijgaande wedstrijden, Provinciaal kampioenen, scherper gestelde pr's, A-tijden, Haai-tijden en een vergeten Haai-tijd en mooie ere-plaatsen. We zullen met onze Provinciaal Kampioenen beginnen, we hebben in de aanbieding, Geuens Lars met de 100 vlinderslag, Mentens Jarne met de 50 rugslag, Emmers Jim met de 200 vrije slag en Franssen Jeffrey tijdens de 200 schoolslag en onze Miniemen estafetteploeg valt ook deze keer weer in de prijzen, alweer de eerste plaats, nu met de 4 x 100 wisselslag, deze keer zorgden Tim, Jim, Lars en Thomas weer voor deze mooie prestatie. Dan volgende A-tijden werden weer op de tabellen geplaatst door: Theuwis Rune op de 200 vrije slag en door Emmers Jim eveneens tijdens de 200 vrije slag. Als volgende in rij zijn de behaalde Haai-tijden, deze werden behaald door: Vangerven Thomas op de 50 rugslag en door Emmers Jim op de 200 vrije slag en de 200 schoolslag, nu we het toch over gerealiseerde Haai-tijden hebben moet ik nog een rechtzetting doen en meteen mijn excuses aanbieden aan Vanlangendonck Tim want hij realiseerde reeds een mooie Haai-tijd tijdens onze 'Bokkerijderwedstrijd' en dit eveneens op de 50 rugslag, jullie beginnen gewoon allemaal veel te snel te zwemmen, ik kan het niet meer bijhouden, maar ere wie ere toekomt, nogmaals een dikke proficiat aan iedereen gewenst, indien ik in de toekomst toch nog iets of iemand vergeten zou zijn laat het mij aub weten dan pas ik dit meteen aan. Nu nog even de rest van de medailles mededelen:

Zilver.

Theuwis Nelle 100 Rugslag
Geuens Lars 200 Wisselslag
Mentens Jarne 200 Vrije slag
Emmers Jim 100 Vlinderslag, 200 Wissel en 200 Schoolslag
Vangerven Thomas 50 Rugslag
Driesen Marte 100 Vlinderslag
Pex Daan 200 Vrije slag

Brons.

Craps Lars 100 Rugslag
Vandewal Britt 100 Schoolslag
Geuens Lars 50 Rug en 200 Vrije slag
Mentens Jarne 100 Vlinderslag
Theuwis Rune 200 Vrije slag
Franssen Jeffrey 100 Vlinderslag

Voila dat was het weer voor deze keer, nog even alles netjes gerangschikt laten zien en we kunnen weer naar de volgende wedstrijd toeleven, dan zullen we de landsgrens nog eens oversteken, dan gaan we voor de eerste keer naar de wedstrijd in Sittard, dit is een wedstrijd met enkel vrije slag wedstrijden, respectievelijk 200 - 400 en 800 meter, ondertussen is de herfst vakantie al begonnen, dit wil zeggen s'morgens en s'avonds trainen om nog betere resultaten neer te zetten.

Uitslag PK3.

Tot binnenkort.