'Bokkerijderwedstrijd' 19 & 20/09/15
Bericht toegevoegd op 12/09/2015 07:40:27

Da is even geleden, maar ondertussen hebben jullie de weg naar het zwembad waarschijnlijk al terug gevonden, de trainingen zijn al weer even bezig. En met de start van de trainingen is onze nieuwe seizoen ook weer begonnen en komt er onze eerste wedstrijd al weer aan.
Zoals jaarlijks terugkerend is dit onze eigen 'Bokkerijderwedstrijd' in onze thuisbasis in Overpelt.
We gaan weer proberen om er een mooie en competitieve wedstrijd van te maken, dit jaar mogen we 16 clubs verwachten verdeeld over de 2 dagen, 1 Duitse club, 3 Nederlandse clubs en de rest zijn van Belgische origine.
Verdere informatie mag je verwachten begin volgende week. Nog even een oproep aan alle ouders en sympathisanten, een organisatie van een zwemwedstrijd brengt veel werk met zich mee, dus alle helpende handen zijn welkom, moest je het nog niet gedaan hebben mogen jullie altijd een berichtje laten naar onze voorzitter Geuens Danny, naar het volgende emailadres dgeuens@msn.com

Alvast bedankt voor jullie hulp en tot binnenkort.

Het bestuur.

244781 bezoekers sinds 15/08/2003