Recordmeeting Bree
Bericht toegevoegd op 29/07/2015 20:28:24

Tijdelijk het laatste verslag van dit zwemseizoen, de allerlaatste wedstrijd zit erop, die werd gisterenavond gehouden in Bree. Als je dan naar de uitslag en de tijden kijkt zou je nog spijt krijgen dat het seizoen er alweer opzit.
Amaai, er werd er nog eens een serieuze lap opgegeven. De Pr's werden weer van de tabellen geblazen, er werden A-tijden behaald en een Haaitijd moest er ook weer aan geloven. Er werd een A-tijd behaald door Toon op de 100 Vrije slag en de 100 Rugslag en er werd een Haaitijd behaald door Jarne op de 100 Rugslag, maar vooral de gedrevenheid die alle zwemmers nog op de laatste wedstrijd naar boven halen, dat is iets om trots op te zijn. Dit laat zien dat alle harde labeur de laatste weken zijn doel zeker niet heeft gemist.
Ondanks dat de recordmeeting in Bree een open categorie wedstrijd is mochten we toch volgende ere plaatsen noteren:

1ste plaats.

Massagé Birgit 400 Vrije Slag

2de plaats.

Pex Daan 400 Vrije Slag

3de plaats.

Rubens Toon 100 Rugslag
Loman Thijs 200 Vrije slag
Geys Ruben 400 Vrije slag

Om het nogmaals allemaal netjes gerangschikt te bekijken hierbij de uitslag van de wedstrijd:

Uitslag Recordmeeting.

Omdat een bedankwoordje altijd gevaarlijk is om iemand te vergeten zeggen we gewoon, iedereen super bedankt voor jullie aanwezigheid dit competitiejaar.

Of dit nu iets met het zwemmen te maken heeft of niet, dit maakt niets uit, want al deze mensen samen vormen een hechte groep die een sportclub nodig heeft, zonder al deze mensen kan een club niet blijven bestaan.

Als we dan naar ons klein clubje kijken, weten we dat het goed zit bij OZV.

Wanneer we dit goede werk kunnen blijven voort zetten, wacht ons nog een mooie tijd bij OZV. Nogmaals super bedankt iedereen en nu maar van de vakantie genieten, dat is dubbel en dik verdient.

Tot binnenkort.

2. Luc (29/07/2015 21:48:44)
team spirit

1. Ozv (29/07/2015 21:02:03)
Een team om trots op te zijn.

246062 bezoekers sinds 15/08/2003