Zomercriterium 2015 te Genk.
Bericht toegevoegd op 08/07/2015 19:42:03

Na enige stilte gaan we er weer stilaan terug aan beginnen, deze avond keren al onze stagegangers terug vanuit Hongarije en in het aankomende weekend beginnen we al meteen aan onze eerste grote afspraak, namelijk het zomercriterium 2015, een 3-daags durende zwemwedstrijd en deze keer lekker kortbij te Genk. Zoals geweten moet men zich tijdens zo'n druk bezochte wedstrijd aan bepaalde regels houden, we gaan ze even voor jullie opsommen:

Uurregeling:(Inzwemmen, start wedstrijd)

Zwemmers:

Omkleden in de kleedkamers aan de sporthal. De sporthal vind je voorbij het bezoekersonthaal, recht de gang door, de trap af. Bedjes en toebehoren kunnen daar achtergelaten worden en vervolgens kan je je omkleden in de kleedkamers via de trap boven (jongens) en onder (meisjes) de sporthal (= kleedkamers 2,3,4,5,6). Op donderdagavond zijn wij nog aan het opbouwen, bedjes kunnen dan niet geplaatst worden.

Van de sporthal kan je de trap op en via kleedkamer 1 naar de zwemhal.

Het is niet toegelaten om tassen/rugzakken mee te nemen in de zwemhal. Deze moeten in de sporthal blijven. Gelieve je hier als zwemmer aub aan te houden !

Toeschouwers:

Onthaal achter in de inkomhal

Cateringinfo: http://www.vzc2015.vlaanderen/index.php/catering

Ticketinfo: http://www.vzc2015.vlaanderen/index.php/tickets

Weersvoorspelling: http://www.buienradar.be/weer/genk/be/2797670#5daags

Wat te doen bij een hete tribune/zwemhal: Blijf lang genoeg in het cateringgedeelte tijdens de wedstrijd. Ga op het laatste moment naar de tribune, schreeuw je de ziel uit je lijf en kom dan terug verkoeling zoeken in ons drank- en eetgedeelte. Zo wordt je innerlijke mens gevoed en spaar je de zuurstof voor de zwemmers.

Voor de sportievelingen: er is een finse piste, fitometer, kidsparcours in het bos naast het zwemcomplex.

Sporthal:

Enkel hier mogen er bedjes geplaatst worden. De eerste dag (vrijdag) kunnen we slechts over 1/3 van de sporthal beschikken. Op zater- en zondag is de volledige sporthal ter beschikking. Bedjes kunnen maar vanaf vrijdagochtend geplaatst worden !

Er mogen geen tentjes in de sporthal geplaatst worden. Tenten kunnen wel geplaatst worden op het voorziene grasveld buiten het sportcentrum (zie verder).

VERPLICHT slippers/schoeisel te dragen in de sporthal en zeker tussen het zwembad en de sporthal (trap !!!)

De nooduitgangen moéten dicht blijven. Er mogen dus geen buitendeuren geopend worden. Als je in de zon of het gras wil gaan liggen, doe je dit best aan de inkom.

Er staan vuilniszakken, gelieve zelf het afval daar in te gooien. Zo blijft het voor iedereen aangenaam.

Parking Campers en Tenten:

Bij het binnenrijden op de parking, vind je rechts achteraan, tegen het bos aan, de nodige ruimte voor het plaatsen van uw camper. Er staat een stroomverdeelkast en er is water.

Er zijn alleen tenten toegelaten in de zone helemaal rechts voorbij de parking (tegen de voetbalvelden aan), dus nergens elders in en rond het sportcentrum.

Een beperkte periode voor en een beperkte periode na de wedstrijd kan je gebruik maken van het sanitaire blok in het gebouw bij deze parking.

GZVN vraagt geen vergoeding voor gebruik van parking, camping, stroom of water. Maar ter compensatie willen jullie misschien iets langer - bij een frisse pint - op ons terras blijven keuvelen?

Algemene Afspraken.

* Er zijn enkel bedjes toegelaten in de sporthal.

* VERPLICHT slippers/schoeisel te dragen in alle zones buiten zwemhal en kleedkamers (inkomhal, sporthal, gangen, ...)!

* Wij treden tijdens de wedstrijddagen echt niet graag op als "politie-agent", dus informeer jullie zwemmers aub vooraf grondig over deze verplichting !

* Speciale aandacht voor de zwemmers die vanuit het bad naar de sporthal gaan: Gelieve vanaf de passage op de droogloopmatten en zeker voor de trap naar beneden (richting sporthal) schoeisel aan te trekken (o.w.v. veiligheid op de trap) !

* De trap van de tribune naar het zwembad mag door niemand gebruikt worden (niet door zwemmers/trainers/..., niet door publiek)

* Er is een Speedo-verkoop in de inkomhal.

* Gelieve de inkomhal verder zo veel mogelijk vrij te houden!

Das een hele boterham, maar de Ozv-zwemmers kenende gaat dit geen probleem zijn.

Een programma kan je ter plaatste verkrijgen, maar via de volgende link kan je de startlijsten van de Ozv-zwemmers al eens bekijken, ingedeeld per leeftijd en categorie:

Voor de rest houden wij al onze vingers gekruist om al onze zwemmers het beste toe te wensen, heel veel succes gewenst.

1. Bestuur Ozv (10/07/2015 08:19:57)
Heel veel succes gewenst in Genk.

244362 bezoekers sinds 15/08/2003