'Beker van Hasselt' 31/05/15
Bericht toegevoegd op 01/06/2015 13:17:35
Hello,

De wedstrijd van vorige Zondag in Hasselt had weer van alles te bieden voor onze club, mooie tijdsverbeteringen, Limiet voor de Belgische kampioenschappen, A-tijd en Jonge Haai tijd, kortom er was weer van alles te beleven. Medailles werden er natuurlijk ook weer behaald, in de volgende volgorde:

Goud.
Geuens Lars 100 Vlinderslag
Mentens Jarne 100 Rugslag
Jammaer Philippe 100 Vrije Slag

Zilver.
Vandewal Britt 100 Schoolslag
Mentens Jarne 200 Vrije en 200 Wisselslag
Emmers Jim 100 Schoolslag
Cuypers Joos 100 Vrije, 100 Schoolslag en 200 Vlinderslag

Brons.
Emmers Jim 200 Rug en 100 Vlinderslag
Rubens Toon 200 Vlinderslag
Driesen Marte 200 Wisselslag
Jammaer Philippe 200 Wissel en 100 Schoolslag

Er werd een A-tijd gerealiseerd door Mentens Jarne op de 200 wisselslag en er werd een Jonge Haai-tijd gezwommen door Emmers Jim op de 200 Rugslag.

Als jullie het allemaal nog eens zelf willen nakijken, hierbij de wedstrijduitslag.

Uitslag Hasselt.

Nu komt er even een rustpauze als het op deelname wedstrijden aankomt, volgende afspraak Zaterdag 27 juni, dan trekken we nog eens naar een openlucht zwembad, namelijk 'Den Uyt' in Mol voor de deelname aan de Mozkacup. Ondertussen wel netjes blijven verder trainen want daarna komen er de grote kampioenschappen aan.

De Zondag na de wedstrijd in Mol kunnen de meesten beginnen te zingen 'ik zit in een vliegmachine,...........' want dan vertrekken we op trainingsstage naar Hongarije om ons fysiek en mentaal voor te bereiden op het Zomercriterium, Belgisch Jeugdkampioenschappen en het Belgisch kampioenschap voor de iets oudere zwemmers.

Alvast proficiat met de behaalde resultaten en nog veel succes de komende tijd.

See you next time.

P.S. Wisten jullie dat onze voorzitter Geuens Danny voor de 2de keer is uitgeroepen tot sterkste papa van Kleine-Brogel, wie zijn eigen eens wil testen, Danny wist een volle bak bier 2 minuten en 20 seconden met gestrekt armen boven een touw te houden, succes ermee.

1. Luc (02/06/2015 22:04:18)
mooie prestaties

244736 bezoekers sinds 15/08/2003