Guy Coolen 24/05/15 Bree
Bericht toegevoegd op 25/05/2015 12:09:23

Hier zijn we weer voor het verslag van dag 2 in Bree, toen hadden de Guy Coolen wedstrijd op het menu staan. Het is dan misschien geen berg medailles geworden, maar we hebben toch weer zeer mooie dingen gezien en het is vooral belangrijk om iedere keer weer te proberen om wat van die vorige tijden af te knabbelen. Soms werden dit mini beetjes, maar er werden af en toe ook serieuze happen ineens genomen, met mooie tijden , A-Limieten en Limieten voor de Belgische jeugdkampioenschappen tot gevolg. Het behaalde ere-metaal werd als volgt verdeeld:

Goud.

Geuens Lars 100 Vlinder en 200 Wisselslag
Jammaer Philippe 200 Wisselslag

Zilver.

Geuens Lars 100 Schoolslag
Emmers Jim 100 Rugslag

Brons.

Theuwis Nelle 50 Rugslag
Geuens Lars 100 Vrije Slag
Emmers Jim 100 Schoolslag en 100 Vrije Slag

Er waren 3 A-tijden te noteren voor Geuens Lars op de 100 schoolslag,100 vrije Slag en de 200 wisselslag. Waar we onze vingers voor geruist hadden is gelukt, want we hebben onze 5de deelnemer voor de Belgische Jeugdkampioenschappen beet, namelijk Vandewal Britt behaalde haar limiet op de 100 schoolslag.

Individueel werden er nog 2 podiumplaatsen behaald door Geuens Lars met een 2de plaats en Emmers Jim een 3de plaats in de eindklassering van hun leeftijdscategorie en onze club wist een mooie 7de plaats te behalen in het puntentotaal voor clubs op 13 deelnemende verenigingen, wetende dat we maar met een beperkt aantal zwemmers hebben aangetreden voor deze wedstrijd.

Proficiat aan iedereen gewenst, volgende afspraak is reeds volgend weekend dan gaan we richting Hasselt voor er aan de 'Beker van Hasselt' deel te nemen, verder info volgt later op de week.

Nog even de uitslag te kennen geven en dan hou ik er mee op.

Uitslag Guy Coolen.
Puntentelling Individueel.