Paco Wedstrijd 23/05/15 Bree
Bericht toegevoegd op 25/05/2015 11:16:46

De zwemwedstrijd in Bree begon voor onze club al op zaterdag, met de deelname aan de Paco wedstrijd, voor onze allerkleinste en toekomstige competitiezwemmers.
Onder het nauwlettende ook van de meegereisde begeleidsters, Koen en Luc en de ouders zagen we al mooie dingen. Maar het belangrijkste is een toffe sfeer en een positief gevoel na de wedstrijd. Resultaten mogen er zijn maar is zeker niet het allerbelangrijkste, nu is het vooral letten op de goede techniek, de rest komt dan later wel. Nu als we het dan toch over resultaten mogen hebben mochten we volgende uitslag noteren. Door een foutje van mij bij het aanmaken van de nieuwe deelnemers zijn de meisjes tussen de uitslag van de jongens beland, heb dit even gesorteerd, met volgende ere plaatsen tot gevolg:

1ste Plaats.

Buekers Thibo 25 Rugslag

2de Plaats.

Abrahams Liene 50 Rugslag
Dilissen Tuur 50 Rugsslag
Geuens Nina 50 Vrije Slag
Buekers Thibo 25 Vrije Slag
Van Den Elsen Floortje 100 Rugslag

Aflossing OZV 1: Floortje, Nina, Anne, Emily, Tuur en papa Emily

3de Plaats.

De Haas Lisa 50 Rugslag
Vandamme Emily 50 Rugslag
Van Den Elsen Floortje 100 Vrije Slag
Dilissen Tuur 50 Vrije Slag

We mochten ook nog een mooie 4de plaats noteren van ons 2de aflossingsteam met: Thibo, Etse, Lisa, Liene, Sander en papa Lieve.

Allemaal een dikke proficiat gewenst met de behaalde resulstaten, doe vooral zo verder zodat we jullie binnen enkele jaren mogen verwelkomen in onze competitieclub.

Nog even de begeleidsters, trainers en meehelpende en supporterende ouders bedanken voor hun inzet, zonder deze mensen was dit allemaal niet mogelijk geweest.

Voor wie het toch nog in detail wil bekijken, hierbij de volledige uitslag:

Uitslag Pacowedstrijd.

Tot Binnenkort.

1. Luc (26/05/2015 13:36:40)
Ik heb genoten van de inzet en motivatie van onze zwemmertjes. ook dank aan de mama en papa die deelnamen aan de aflossingsploeg.

244787 bezoekers sinds 15/08/2003