Vlaams Brabant Classic Swimming Meeting
Bericht toegevoegd op 23/04/2015 22:50:06

Nieuwe wedstrijd start over 2 dagen, we gaan richting Aarschot om aan de jaarlijks terugkerende Vlaams Brabant swimming meeting deel te nemen, door zwemclub AZS georganiseerd. Het is een wedstrijd die over 2 dagen zal verdeeld worden. Het is een snel bad waar naar gewoonte mooie tijden worden neergezet. Omwille van de deelname van vele clubs is het inzwemmen in 2 groepen verdeeld, zie hier de indeling ervan:

Warming up Zaterdag morgen :

不ession 1 : 8h - 8h20 : AZS, BEST, ZCT
不ession 2 : 8h25 - 8h45 : all other clubs (BLAC, CND, HZS, MEGA, OZV, SHARK, ZORO, ZCK)

Warming up Zaterdag namiddag :

不ession 1 : 13h - 13h20 : AZS, BEST, ZCT
不ession 2 : 13h25 - 13h45 : all other clubs (BRABO, BLAC, CND, HZS, MEGA, OZV, SHARK, ZORO, ZCK)

Warming up Zondag morgen :

不ession 1 : 8h - 8h20 : AZS, BEST, ZCT, CNSN
不ession 2 : 8h25 - 8h45 : all other clubs (BLAC, CND, DBT, HZS, MEGA, OZV, SHARK, STT, ZORO, ZCK)

Warming up Zondag namiddag :

不ession 1 : 13h - 13h20 : AZS, BEST, ZCT, BLAC, OZV)
不ession 2 : 13h25 - 13h45 : all other clubs (CNSN, CND, HZS, MEGA, SHARK, ZORO, ZGEEL, ZCK)

Gedurende het inzwemmen en de competitie zelf, worden enkel de zwemmers die er op dat moment moeten zijn, verwacht in het zwembad. Op alle andere momenten verblijven de zwemmers in de sporthal (gelijkvloerse verdieping, rechts in de inkomhal). Wanneer zwemmers aan de oproepkamer verwacht worden voor hun individuele wedstrijd zullen ze in de sporthal verwittigd worden.

Gelieve de richtlijnen te respecteren.

Rest ons nog het programma te vermelden en iedereen heel veel succes te wensen.

Programma Zaterdagvoormiddag.
Programma Zaterdagnamiddag.