AIYSC 2015 te Antwerpen
Bericht toegevoegd op 21/04/2015 20:50:33

We zijn er ondertussen van bekomen, maar 3 dagen wedstrijd achter elkaar kruipt toch een beetje in de kleren.Het begon al op vrijdagavond voor sommigen en dit na 2 uur in de wagen hebben moeten zitten om aan het zwembad te geraken. Uiteindelijk zijn we allemaal aangekomen, de één al wat later dan de andere, maar toch nog op tijd om aan de wedstrijd te kunnen deelnemen.

Voor Marte stond er de 200 wisselslag en de 50 vlinderslag op het menu en ze wist voor de 50 meter vlinderslag een limiettijd te behalen voor het Belgische Kampioenschap later op het jaar. Voor de heren stond er de 200 meter schoolslag en ook de 50 meter vlinderslag op het wedstrijdprogramma. Na de wedstrijd snel naar huis want er moest op zaterdagmorgen zeer vroeg opgestaan worden, om 07.30 werden de zwemmers weer in het water verwacht.

Die dag werden er weer mooie tijdsverbeteringen behaald en een zeer verdienstelijke 2de plaats voor Geuens Lars op de 100 meter vlinderslag.

Op Zondag kwamen nog 4 zwemmers van onze club aan de bak. De vermoeidheid begon stilaan door te wegen, al werden er nog mooie tijden op het scorebord neergezet. Dit resulteerde nog voor Jarne in een 3de plaats tijdens de 50 meter rugslag en een 2de plaats voor de 200 meter rugslag en nog een limiettijd voor de Belgische Jeugdkampioenschappen er bovenop voor de 400 meter vrijeslag.

Aan iedereen een dikke proficiat gewenst met de behaalde resultaten. Vind hier nog de volledige uitslag van iedere wedstrijddag.

Uitslag Vrijdagavond.
Uitslag Zaterdagvoormiddag.
Uitslag Zaterdagnamiddag.
Uitslag Zondagvoormiddag.
Uitslag Zondagnammidag.

Volgende wedstrijd aanstaande weekend gaan we richting Aarschot op er een 2 daagse wedstrijd deel te nemen.

Verder info hieromtrent volgt nog.

243936 bezoekers sinds 15/08/2003