Lange afstandswedstrijd Hasselt
Bericht toegevoegd op 13/04/2015 13:04:58

Meestal eindig ik met iedereen proficiat te wensen, nu vandaag zou ik hiermee willen beginnen. Want de vele tijdsverbeteringen die er afgelopen Zondag gerealiseerd zijn tijdens de 1.500 meter in Hasselt, je moet het toch maar doen.

In de voormiddag waren de dames eerst aan de beurt tijdens de 800 meter, Birgit wist 6 seconden van haar vorige tijd af te doen en voor Marte waren dit 31 seconden.

In de namiddag was het de beurt aan onze heren om aan de 1.500 meter te beginnen. Voor Tim was dit de eerste keer en dan gaat het er om een begintijd neer te zetten, hoe moet je aan zo iets beginnen, proberen een ritme te vinden en naar de aanwijzingen van de trainer kijken en dan kom je er wel. Nu die eerste tijd staat er, met 22.42.37 een mooie prestatie. Verder wist Toon 29 seconden van zijn vorige tijd af te doen (net geen A-tijd), Joos pikte 35 seconden ervan af, maar de grootste tijdsverbetering was voor Hermans Lars met zomaar even 1 minuut en 53 seconden sneller, super.

Maar de beste prestatie van de dag is toch wel voor Jarne, voor hem was het ook zijn eerste 1.500 meter, maar dat gevoel hebben we niet. Met een besttijd van 20.07.75 spreken we van een toptijd, met een 4de plaats in het klassement tot gevolg.

Omdat deze afstand niet iedere week wordt gezwommen, zou de Limburgse zwemmer die de beste tijd neerzette in zijn leeftijdscategorie Limburgs/Provinciaal Kampioen worden en ja hoor bingo voor Jarne, hij had de beste tijd op alle Limburgse deelnemers van zijn leeftijd en mag zich bij deze een gans jaar lang Limburgs kampioen noemen over deze afstand en dan nog een A-tijd er bovenop. Proficiat, maar dat geld voor iedereen hoor.

Onze 2 oudste deelnemers Kenneth en Ruben hebben helaas hun voorgaande tijd niet kunnen verbeteren, het kan niet altijd prijs zijn.

Hierbij de volledige uitslag van de wedstrijd:

Uitslag 1.500 meter.

Volgende afspraak aanstaande weekend 17,18 & 19 april, dan gaan we naar Antwerpen.

Verdere info volgt hier nog over, succes.

1. Jim (13/04/2015 13:22:41)
Proficiat iedereen.

246062 bezoekers sinds 15/08/2003