Paco Zwemfeest te Haselt
Bericht toegevoegd op 23/03/2015 23:12:52

Onze kleinste en hopelijk toekomstige zwemmers zijn teruggekeerd van hun deelname aan het paco zwemfeest in Hasselt. Voor de meesten was het de eerste keer, lekker spannend, zeker als mama, papa, opa, oma en de rest van de familie meegereisd zijn om te komen supporteren. Maar ze hebben het allemaal super gedaan. Ze hebben allen een mooie eerste tijd neergezet, voor diegene die al eens deelgenomen hadden aan een vorige wedstrijd, een mooie tijdsverbetering en voor sommigen zelfs een klassering bij de eerste 3. Maar het gaat vooral nu om de fun en de kennismaking met de zwemcompetitiesport en hopelijk smaakt het naar meer voor de volgende keer. Als we het dan toch over zwemmers hebben die bij de eerste drie eindigden mogen we volgende namen noteren:

Tweede plaats.
Vandeweyer Lotte 25 vrije slag
Craps Lars 50 vrije slag

Derde plaats.
Vandeweyer Lotte 25 schoolslag
Dilissen Tuur 50 schoolslag
Beukens Thibo 25 vrije slag

Hierbij nog de volledige uitslag van de wedstrijd:

Uitslag Paco Hasselt.

Maar we willen iedereen een dikke proficiat wensen, doe zo verder en ben je er hopelijk de volgende keer ook weer bij.

Graag ook nog een bedankje voor onze 3 super begeleidsters Silke, Cindy en Marte. Buiten hun goede begeleiding hadden ze ook nog voor wat randanimatie gezorgd als er niet moest gezwommen worden in de vorm van kleurboeken en dergelijke, super tof initiatief. En dit allemaal onder de ziende ogen van onze 2 eigen trainers Koen en Luc die voor de gelegenheid ook meegereisd waren.

Volgende wedstrijd is weer voor de big boys en Girls, namelijk op 12 april in Hasselt.

Tot dan.

P.s. Voor wat sfeerbeelden kan je enkele foto's bezichtigen in ons fotoalbum.

244743 bezoekers sinds 15/08/2003