Cross Dualton
Bericht toegevoegd op 14/03/2015 18:27:56

En we blijven maar positief nieuws brengen over onze zwemmers van OZV. Nu is het de beurt aan Birgit en wat voor een prestatie. Zij kroonde zich namelijk tot Belgisch Kampioen Cross Duatlon. Dit werd afgelopen weekend gehouden in Retie. Hoe heeft ze deze titel dan verdiend door eerst 2 ronden van 2 km te lopen, dan over te schakelen op de MTB om daarmee 24 km te fietsen en dan nog eens terug 4 km lopen, zij wist als eerste over de meet te komen en menig mannelijke deelnemer achter zich te laten. Dikke proficiat Birgit.

Haar mannelijke wederhelft Ruben Geys moest het zelfde traject afleggen. Na de eerste ronde lopen kwam Ruben als eerste over de streep, na de 2de ronde wist hij zich mooie te handhaven bij de koplopers, het fiets gedeelte ging dan iets minder goed, maar na de 2de loopsessie wist hij toch op een zeer mooie 7de plaats te noteren van de 158 mannelijke deelnemers. Voor Ruben ook een dikke proficiat met het behaalde resultaat.

Zo zie je maar dat de OZV bende zich op vele manieren in de kijker weet te plaatsen, is het nu competitief of voor het goede doel, ze weten altijd het beste van zich te geven.

Sportieve groeten.

1. Ann (15/03/2015 08:27:02)
Proficiat 😊

246090 bezoekers sinds 15/08/2003