Limietenwedstrijd Eindhoven
Bericht toegevoegd op 14/02/2015 08:20:30

Hup Holland Hup hopelijk kunnen die Belgen jullie weer verslaan, met de teamspreuk moet het zeker in orde komen. We zullen de landsgrenzen moeten oversteken om er deel te nemen aan de limietenwestrijd van zwemclub Hiëronymus. Voor sommigen is het de eerste keer dat ze zullen aantreden in het prachtige 50- meter bad van Eindhoven. Dat alleen al is een mooie ervaring. De bedoeling van deze wedstrijd is om die 50 meter bad-tijden weer wat scherper te stellen. Er is geen echt programma beschikbaar, enkel zijn er startlijsten beschikbaar van de verschillende disciplines. We deze graag zou willen bekijken kan naar de volgende bijgevoegde link gaan:

www.zpv-hieronymus.com/liveresults/20150215limiet

Heel veel succes gewenst en vergeet die pruik, masker of feestneus niet af te zetten.

Inzwemmen:12.15uur
Officials:12.15 uur